7 desembre 2021

SOM Sant Sadurní celebra la Tercera Nit Empresarial a la Fassina de Can Guineu

Som Sant Sadurní amb el suport del Patronat de Turisme i Comerç volen donar continuïtat un any més i per tercer any consecutiu, a la celebració d’una Nit Empresarial, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada de les empreses comercials, de la indústria i els serveis de Sant Sadurní d’Anoia, capaç d’impulsar la cooperació i unir als diferents sectors del municipi, estimular sinèrgies entre les empreses de Som Sant Sadurní i reconèixer l’esforç i la feina ben feta de les empreses d’àmbit local.   

La tercera NIT EMPRESARIAL, organitzada per Som Sant Sadurní amb el suport del Patronat de Turisme i Comerç tindrà lloc el proper 30 de novembre de 2013 a la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia.

Durant la celebració es farà un reconeixement a l’emprenedoria, a la responsabilitat social de les empreses i als projectes interempresarials. L’acte premiarà novament empreses destacades en el sector del comerç, la indústria i els serveis, i es farà un reconeixement a la Continuïtat Empresarial dels negocis de més de 50 anys i de reconeixement a la trajectòria.

Els candidats que optin a aquests reconeixements hauran de presentar prèviament una sol·licitud adreçada a la seu de Som Sant Sadurní, (c/Montserrat, 16). La podeu enviar a través de l’adreça electrònica  info@somsantsadurni.com abans del dia 22 de novembre.

El preu del tiquet és manté en 48 per persona. És imprescindible la reserva prèvia per la seu de l’entitat Som Sant Sadurní.

Desitgem que aquesta proposta us resulti atractiva i esperem poder comptar amb la vostra assistència el proper dia 30 de novembre.

SOM Sant Sadurní.

xhampster