2 octubre 2022

Som Nadal estrena un novedós concurs de Codi de barres

cartell_nadal

SOM NADAL torna amb força durant la campanya de Nadal amb un novedós Concurs de Codi de barres.

Som Sant Sadurní engega des de l’1 de desembre de 2015 i fins el 5 de gener de 2016 la campanya nadalenca d’enguany, una campanya que duu per objectiu incentivar les compres locals als establiments adherits durant aquestes dies.

Els clients que comprin als comerços adherits rebran un Codi de barres. Amb aquests codis els clients tindran accés a un total de 900 premis directes: vals de descompte als comerços, xecs regal de 20€, lots de Nadal de cava i torró i estoretes de ratolí amb la imatge de la targeta client.

Per comprovar si el codi de barres està premiat l’entitat ha posat un lector de codis de barres a l’aparador de l’oficina ubicada al carrer Montserrat, 16 de Sant Sadurní. El lector està activat les 24h perquè els clients comprovin si els seus codis estan premiats.

Els premis es podran recollir durant tota la campanya de Nadal i fins el dia 12 de gener de 2016 a la mateixa oficina de Som Sant Sadurní.

El divendres dia 11 de desembre de 5 a 8 de la tarda el lector s’instal·larà al carrer Raval per tal d’informar de la campanya a peu de carrer. El mateix divendres  trobaràs uns personatges molt peculiars, bojos per les compres! que us faran passar una estona molt divertida mentre feu les vostres compres de Nadal. Vine a conèixer-los!

Des de l’entitat us animem a gaudir de la zona comercial de Sant Sadurní d’Anoia, dinamitzada aquests dies amb música nadalenca per la zona de vianants i ambientada amb els nous llums de Nadal amb motius al·legòrics al Cava.

La campanya reb el suport dels establiments adherits, el Patronat de Comerç i Turisme, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Us desitgem un Bon Nadal 2015!

xhampster