30 març 2020

Som Fires Som Sant Sadurní. Sortegem xecs regal i productes de la Fil·loxera

cartellfires_definitiu

Les Fires i Festes són de les festes més arrelades al nostre municipi, unes festes en les que tothom hi participa de forma activa i es fa seves.

Som Sant Sadurní sempre ha participat d’aquesta festa col·laborant amb el premi del guanyador del Cartell de Fires i festes i enguany d’una forma totalment diferent vol també participar d’aquesta festa amb una campanya promocional per Fires que premiï la utilització de la targeta client.

Aquesta acció promocional s’emmarca en un seguit de petites actuacions al llarg de l’any 2013 que tenen com objectiu premiar la fidelització dels clients de Som Sant Sadurní i més concretament premiar la utilització de la targeta client coincidint amb campanyes comercials com Sant Jordi o d’interès més local com aquesta programada per Fires.

Tots els actes de compra realitzats amb la targeta client entre els dies 1 i 15 de setembre entraran en el sorteig de cinc targetes regal carregades amb 30 euros cadascuna. Som Sant Sadurní compta per aquesta actuació amb la col·laboració de l’Associació de la Fil·loxera amb 3 lots de material promocional de la Fil·loxera que sortejarem també amb els actes de compra fets amb la tarja durant aquests dies.   

El sorteig es farà el dilluns 16 de setembre a la seu de Som Sant Sadurní i, a les persones premiades se les trucarà directament per telèfon perquè puguin passar a buscar el premi a partir del mateix dia.

A hores d’ara ja són 43 les botigues que accepten la targeta client i que es poden consultar a Internet a través de la pàgina web de Som Sant Sadurní  www.somsantsadurni.com.      

xhampster