18 octubre 2021

Satisfacció dels establiments participants al 1r Cava Shopping Day

Som Sant Sadurní va organitzar durant el passat diumenge 5 d’octubre el seu 1r Cava Shopping Day destinat a la promoció del comerç i empreses sadurninenques coincidint amb el festiu local d’obertura comercial autoritzada en el marc del Cavatast i la Setmana del Cava. A la iniciativa, que ha rebut el suport de l’Ajuntament i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, s’hi van sumar un total de 22 establiments de la vila que van treure la botiga al carrer matí i tarda al llarg de l’eix comercial fins a la plaça de l’Ajuntament. L’entitat valora molt positivament aquesta iniciativa després de veure la satisfacció dels establiments participants convençuts que s’ha fet un pas endavant al donar un espai propi al comerç local desvinculat de la mostra d’artesania on havia estat els últims tres anys.

Les botigues adherides al Cava Shopping Day van ser Tripijocs, Electrònica Mirambell, Viaric, Seguros Bilbao, Casa&Regals, Servei Integral de logopèdia i psicologia, Kids&Us, La Botiga del Xavi, Pernils Tomàs, See you formació, Llibreria Jepi, Casa Notó, Electrodomèstics Robles, Cristina Garcia Saràbia, Esports Solà, Mel i Menta, Terranova 24, Pastisseria Carafí, Lola, Topets, Lecegui Joiers i Vímets. Les botigues es van senyalitzar amb un Tap de Cava i una ampolla lluminosa i feien el 10% de descompte als clients que presentaven el val del Cava Shopping Day segellat per Caves Gramona, Recaredo o Rosell i Formosa.

Durant la jornada de Botigues obertes i Música al carrer, l’entitat va crear tres nuclis de dinamització a l’inici i final del carrer Raval i a la plaça de l’Ajuntament, on a més de les botigues al carrer els visitants van poder gaudir de la bona música dels tres duets musicals que van amenitzar l’espai comercial i de les terrasses properes amb Albert Caire Jazz Duet, Merighi-Menrath Jazz Duo i Jordi Pujol Duet.

Paral·lelament l’escenari de la plaça de l’Ajuntament va acollir al migdia l’actuació de les alumnes de l’Escola de Dansa Estem x tu que van ballar Sh’Bam les més petites i Dansa contemporània les grans i, Albert Prat, regidor de Medi Ambient i Joan Carles Martin, president de Som Sant Sadurní van fer el lliurament de quatre bicicletes sortejades amb la Targeta Client en el marc de la quinzena edició de la campanya A la vila en bicicleta. Ja per la tarda la plaça es va omplir novament de música amb els tallers de como i d’orf dels alumnes de l’Escola de Música de Sant Sadurni d’Anoia i posteriorment de bon jazz de la mà del quartet Albert Caire ‘Brut Nature’.

Al llarg de tot el cap de setmana la tradicional mostra d’artesania que enguany arribava a la seva quinzena edició es va ubicar novament a la plaça Nova amb una cinquantena de paradistes, tallers i atraccions. Presentant la targeta client de Som Sant Sadurní a les atraccions infantils Utrilla et feien el 2×1. El tradicional espai de Lego va canviar ubicació directament a la botiga de Tripijocs.

xhampster