16 maig 2022

Renovació del Conveni entre l'Ateneu i el CE Noia i Som Sant Sadurní

IMG_20160718_181308

L’any 2008 es va signar per primer cop el conveni de col·laboració entre l’Ateneu i el CE Noia amb Som Sant Sadurní per establir un marc de col·laboració pel qual compartir serveis, activitats i accions mútues en tots aquells temes que resultin d’interès general pels associats d’ambdues entitats.

Aquesta tarda s’ha renovat novament aquest conveni mitjançant la presa d’acords i signatura dels presidents d’ambdues entitats, el Sr. Jaume Esteve i el Sr. Joan Carles Martín, com a representants de l’Ateneu i Som Sant Sadurní respectivament.

Es renova així una llarga trajectòria de col·laboració i bona entesa entre ambdues entitats que ajudarà a reforçar la imatge i comunicació de tots aquells actes esportius, lúdics i comercials generats per l’Ateneu i el CE Noia i Som Sant Sadurní, des dels mitjans propis de comunicació, webs i xarxes socials respectives, pavelló d’hoquei, etc.

Els socis de l’Ateneu podran gaudir de descomptes addicionals amb la Targeta Client ensenyant el seu carnet de soci en aquells establiments identificats que s’adhereixin al conveni. Alhora aquests establiments es beneficiaran de falques de promoció durant els partits del CE Noia al pavelló i l’Ateneu posarà a disposició de l’entitat comercial dues entrades per partir per sortejar entre els clients que tenen la tarja.

Per ampliar informació dirigiu-vos a info@somsantsadurni.com

xhampster