18 octubre 2021

Regala Comerç amb Retorn amb la nova Targeta Regal del Som Sant Sadurní

Regala Comerç amb Retorn amb la nova Targeta Regal del Som Sant Sadurní

Aquest mes de Juny estrenem la nova TARGETA REGAL del Som Sant Sadurní “ETS UN REGAL”.

La Targeta Regal té un disseny diferent per diferenciar-la de la Targeta client de fidelització del Som Sant Sadurní en la que acumulem les gratificacions que obtenim cada vegada que anem a comprar en els establiments on podem passar la targeta client del comerç local de Sant Sadurní. 

Fes un Regal! La Targeta Regal està pensada per aquelles persones que han de fer un Regal i aposten pel Comerç local i de proximitat per fer les seves compres, però que no saben què regalar o prefereixen fer un xec regal o diners perquè la persona a qui li han de fer el regal decideixi en què se’ls vol gastar.

Amb la Targeta Regal segur què encertaràs! 

La Targeta Regal es podrà comprar a partir del Dimarts 8 de juny a l’oficina del Som Sant Sadurní, i es podrà comprar directament a les botigues a partir del 20 de juny del 2021.

La Targeta Regal “ETS UN REGAL” es diferencia de moltes targetes perquè és oberta, és a dir, que l’import i a on gastar-la ho tries tu.

 

PROMOCIÓ SANT JOAN: SORTEIG EL 21 DE JUNY DE 3 TARGETES REGAL DE 50€

Per donar a conèixer la targeta “ETS UN REGAL” des de l’entitat sortejarem 3 targetes regal de 50€ entre les persones que passin la seva targeta de fidelització en les compres de l’1 al 20 de juny.

Ja sabeu què diuen! De Joans, Joseps i ases n’hi ha a totes les cases … així que passeu la vostra targeta client del comerç local de Sant Sadurní fins el 20 de juny i ja tindreu solventat el vostre Regal de Sant Joan amb la targeta “ETS UN REGAL” .

 

Més informació a l’oficina del Som Sant Sadurní!

xhampster