3 octubre 2022

Presentem el vídeo dels 15 Anys de la Targeta Client

15_anys

Som Sant Sadurní celebra els 15 Anys de la posada en funcionament el 14 de setembre del 2007 de la Targeta Client que fidelitza els comerços de proximitat a Sant Sadurní d’Anoia.

Per celebrar-ho, l’entitat comercial Som Sant Sadurní ha presentat avui a les xarxes socials el vídeo dels 15 Anys, produït per Adolfo fotògrafs gràcies a la col·laboració dels veins i veines de Sant Sadurní d’Anoia, que s’han prestat a fotografiar-se amb la seva targeta client, sols, amb la canalla i en família o amics, i fins i tot amb les seves mascotes, per fer poble i com a mostra de suport, a la Targeta Client del comerç local de Sant Sadurní d’Anoia i al seu comerç.

El vídeo es podrà veure durant el mes de setembre al tòtem Raval en format vertical o en format horitzontal a l’aparador temàtic dels 15 Anys que l’entitat ha habilitat a l’aparador Dr. Escaiola amb la col·laboració d’Electrònica Mirambell.

Un total de 48 persones/ famílies han participat en el vídeo dels 15 Anys i les podreu veure totes juntes a l’aparador de l’oficina del Som Sant Sadurní, un aparador vistós i divertit gràcies a la gent del poble i sota el lema “Ho celebrem plegats?”.

WhatsApp Image 2022-08-31 at 12.24.32

 

 

 

 

 

xhampster