3 desembre 2022

Per Nadal, Compra Local. La teva Confiança té Premi.

Per Nadal, Compra Local. La teva Confiança té Premi.

Som Sant Sadurní ha iniciat la campanya de Nadal i Reis que s’allargarà fins el 7 de gener del 2022.

Un any més, des del Som Sant Sadurní volem agraïr la Confiança d’aquelles persones que aposten pel comerç local i de proximitat en el moment de fer les seves compres de Nadal.

En total es repartiran 3.000€ aquest Nadal! Hi haurà sortejos directes amb la targeta client del Som Sant Sadurní i sortejos amb les butlletes de Nadal.

S’aniran repartint premis durant tota la campanya, així que haurem d’estar atents!

Una targeta regal de 250€ cada setmana: sorteig els dies 9, 16, 23 i 30 de desembre el 2021 i el 7 de gener del 2022.

Retorn íntegre de les compres fins a 1.000€: es seleccionaran de forma aleatòria un nombre indeterminat de tiquets de compra realitzats amb la targeta client des del dia 1 de desembre i fins el 5 de gener del 2022, i es retornarà l’import íntegre de les compres seleccionades fins a esgotar la bossa de 1.000€. El sorteig es farà el dia 7 de gener del 2022.

Sorteig de 25 targetes regal de 20€: si alguna persona no té la targeta també tindrà opció a premi, com? amb els butlletes “Per Nadal, Compra Local”. Les donaran els establiments del SOM Sant Sadurní i les parades del mercat de marxants dels dissabtes 11 i 18 de desembre. El sorteig a realitzar entre totes les butlletes recollides es farà el 7 de gener del 2022, i les butlletes es podran dipositar a l’oficina del Som Sant Sadurní i a la Fassina.

DINAMITZACIÓ COMERCIAL

Dissabte 11 de desembre, el Pare Noel i les seves Elfes arriben a Sant Sadurní

Per primera vegada podrem gaudir de la cercavila itinerant del pare Noel acompanyat de dues ajudants, les seves Elfes, que dinamitzaran la zona comercial del centre amb el seu carro decorat amb regals, llums i so itinerant que reccorrerà el mercat durant el matí i els carrers del centre per la tarda.

Dissabte 18 de desembre, 15è Tió popular i solidari en benefici de Qui té a qui 

De 17h a 20h a la plaça de l’Ajuntament

Tió popular i solidari dinamitzat pels nois i noies del CAU de Sant Sadurní, xocolata calenta per a totes les persones assistents gentilesa de Càtering Cal Blay i Simón Coll xocolaters, taller i espai pinta cares també amb la col·laboració de Kids&Us Sant Sadurní.

Per fer cagar el Tió cal obtenir la butlleta per import d’1€, donació que va íntegre per l’associació Qui té a qui d’amics dels discapacitats de Sant Sadurní. La butlleta es pot obtenir el mateix dia a la plaça o prèviament a l’oficina del Som Sant Sadurní.

Il·lusionat amb els llums de Nadal i música de Nadal pels carrers de l’eix comercial

Obsequi d’una bossa de roba solidària: Somriure, Vida, Il·lusió, Sorpresa

Les persones que es facin una fotografia amb els llums de Nadal de la vila i la comparteixin a instagram podran recollir la seva bossa fins a esgotar existències per l’oficina del Som Sant Sadurní. Caldrà: seguir el perfil de Somsantsadurni i afegir el hashtag #llumsnadalsantsadurni21 etiquetant a @somsantsadurni i @santsadurni

Som Sant Sadurní presenta també un nou vídeo per aquest Nadal amb el nom: Junts fem poble, junts Som Sant Sadurní. Aquest és un vídeo dels establiments adherits al Som Sant Sadurní dirigit a tots els sadurninencs i totes les sadurninenques i a tots i totes els/les clients/es, per agraïr-los la seva Confiança i desitjar-los molt Bones Festes.

Reforcem doncs aquest Nadal les sinèrgies entre Comerç i Mercat, i dinamitzem el nostre poble amb l’esforç i suport de tots i totes, clients i clientes, empreses locals, i l’Ajuntament de la vila.

Junts fem poble! Bones Festes!

 

 

xhampster