2 octubre 2022

Per Nadal 2016...et retornem l'import de la teva compra fins a 1000€

safe_image (1)

Som Sant Sadurní sorteja aquest Nadal 1000€ amb la Targeta Client del comerç local.

Compra a les botigues i establiments on pots fer ús de la teva targeta client i demana que et passin la targeta. Podràs recuperar l’import de la teva compra fins a un màxim de 1000€.

Amb totes les compres realitzades durant la campanya de Nadal, des de l’1 de desembre de 2016 i fins el 5 de gener de 2017.

El dia 7 de gener de 2017 es realitzarà un sorteig aleatori d’un nombre indeterminat de tiquets de compra que s’aniran seleccionant fins arribar a l’import màxim de 1000€.

Els tiquets de compra premiats s’abonaran directament als clients a la seva targeta client a partir del mateix dia 7 de gener. La relació de tots els tiquets premiats es podrà consultar a la web de l’entitat passat el sorteig.

Aquesta acció de Nadal té per objectiu promoure l’ús de la targeta client i premiar de forma molt especial els clients més fidels alhora que retorna la inversió en els comerços adherits al sistema de fidelització.

Aquesta acció compte amb el suport de la regidoria de Comerç i turisme de l’Ajuntament de Sant Sadurní, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Consulta tots els establiments on pots fer servir la Targeta Client a l’app ‘Sant Sa el Comerç amb Retorn‘, descarrega-te-la en ios o android.

Premiem la teva fidelitat!

xhampster