10 agost 2022

Nova edició del Concurs d'Aparadors de la Setmana del Cava

Durant els dies de celebració de la Setmana del Cava, els aparadors dels comerços s’engalanen amb motius del cava per participar en el Concurs d’aparadors que organitzen conjuntament amb la Confraria del Cava de Sant Sadurní, amb el suport de l’Ajuntament de la vila. Aquesta iniciativa permet als comerços engalanar els seus aparadors per oferir una imatge creativa durant els dies en que la nostra vila es converteix en el focus de moltes mirades.

En aquesta edició són 16 els establiments que participen al concurs i molts més els que decoren l’aparador amb el cartell de la Setmana del Cava i les ampolles de cava gentilesa de la Confraria.

El dissabte 1 d’octubre els aparadors ja estaran engalanats i es podrà fer la votació de l’aparador més popular fins el dimarts 4 d’octubre a les 17h, moment en que es reunirà el jurat que escollirà els aparadors guanyadors en les categories de: més artístic, el que millor integra els components de la vinya i el cava, l’aparador que millor utilitza el marxandatge comercial i el’aparador M2 que valora els aparadors des d’un punt de vista tècnic gràcies a la col·laboració amb la interiorista Maria Esteban de l’empresa M2 Studio de Sant Sadurní.

Els premis es donaran a conèixer el dijous dia 6 d’octubre a les 21h a la seu de la Confraria del Cava, moment en que es farà el lliurament de premis.

Els aparadors concursants en aquesta nova edició del Concurs d’Aparadors són: Arrels, El Jardinet, Exit, Farmàcia Anna Ferrer, Ferreteria Robert Cardús, Flors Amèlia, Fotografia Adolfo, Hotel Fonda Neus, Infersa, La Botiga del Xavi, Lecegui Joiers, Llibreria Jepi, Món del Cava, Noa, Òptica Sant Sadurní i Vega Estilistes.

Com cada any, el públic també pot votar quin és l’aparador que més li agrada, i l’aparador que més vots rebi serà el guanyador a en la categoria d’aparador més popular. Entre les persones que voten se sorteja un estoig amb 3 ampolles de cava gentilesa de la Confraria.

Per votar s’ha d’enviar un mail a info@somsantsadurni.com abans de les 5 de la tarda del dimarts dia 4 d’octubre. A l’encapçalament posar: VOTACIÓ CONCURS APARADORS i en el contingut del missatge, el nom de l’aparador escollit, el nom de la persona que vota, DNI i telèfon de contacte.

El premi per a cadascuna de les cinc categories és un trofeu i una targeta client de Som Sant Sadurní  carregada amb 50 euros, o material per decorar l’aparador i una bossa d’hores en assessorament en el cas del premi M2. La resta de participants rebran tots un detall en agraïment a la seva participació.

L’organització del concurs agraeix la participació de tots els establiments concursants i anima tothom a votar.

Gràcies.

xhampster