10 agost 2022

Nou projecte de cartelleria digital amb un tòtem al Raval

inauguracio1

Aquest dimarts 5 d’abril del 2022, Som Sant Sadurní i l’Ajuntament de Sant Sadurní han endegat un nou projecte de cartelleria digital amb la col·locació d’un tòtem al carrer Raval de Sant Sadurní d’Anoia. L’encesa es va fer el mateix dia 5 a les 19h i va estar encapçalada per l’Alcalde, en Ton Amat, la Regidora de comerç, l’Eva Cruces, així com representants de la junta de Som Sant Sadurní, Joan Carles Martín, Robert Cardús, Maria Esteban i Susana Duaso.

Aquest projecte, impulsat per Som Sant Sadurní amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, neix de la necessitat d’iniciar la transició cap a una nova senyalització digital dinàmica i moderna en diferents punts estratègics del municipi, que substitueixi l’antiga senyalització comercial del 2010 malmesa i obsoleta.

L’objectiu del projecte engloba tres potes: millorar la comunicació i la informació que es dóna actualment a la ciutadania de les campanyes comercials i altres continguts d’interès municipal, contribuir a la reducció de la cartelleria en paper, i donar visibilitat a les empreses locals en un punt estratègic de pas de potencials clients.

En aquesta primera fase s’ha col·locat un tòtem digital al punt estratègic dels quatre cantons, i més endavant es preveu la possible col·locació d’un segon tòtem a la Rambla Generalitat.

Aquest nou projecte de cartelleria digital és un nou pas en la col·laboració públic- privada per part de l’Ajuntament que ha garantit la instal·lació i presa elèctrica necessàries, i per part de Som Sant Sadurní amb la compra del tòtem i la gestió mensual dels continguts.

Sota el nom de la campanya ‘Et fem visible’ l’entitat Som Sant Sadurní està realitzant un paquet de mini spots de 15” a totes les empreses adherides de forma gratuïta per a nodrir la base de continguts del tòtem. Mensualment, s’aniran actualitzant els continguts de les campanyes comercials i municipals i de les empreses anunciants.

 

Fes-te visible! Anuncia’t a la nova cartelleria digital!

Més informació a info@somsantsadurni.com

 

 

xhampster