2 octubre 2022

Nosaltres també patrocinem els llums de nadal'15

patrocinadors

Una bona il·luminació dels centres comercials urbans és una necessitat municipal que pren especial rellevància en èpoques nadalenques, i que afecta directament a la imatge del municipi i la seva dinamització, afavorint el flux de visitants i clients a les zones comercials per fer les seves compres de Nadal. A nivell local aquest fet pren encara més importància, doncs estem parlant de la Capital del Cava, destí potencial en èpoques nadalenques on anar a comprar el cava per les celebracions.

Des de Som Sant Sadurní s’ha fet un esforç important els últims anys, amb el suport de l’Ajuntament de la vila i dels propis comerciants, per resoldre la mancança de il·luminació que patia el municipi. Des de l’entitat varem apostar per la realització d’un motiu lluminós que fes referència al cava, econòmic i, que els establiments poguessin col·locar fàcilment als seus aparadors. A hores d’ara ja tenim 145 ampolles de cava lluminoses que engalanen aparadors i entrades a comerços i caves. Però creiem que ha arribat l’hora de fer un pas endavant i reforçar la imatge de Sant Sadurní i el seu atractiu com a Capital del Cava també en la il·luminació dels carrers.

Amb el projecte ‘Nosaltres també patrocinem els llums de Nadal. T’hi sumes?’ volem reforçar la col·laboració públic privada com l’única forma possible per fer créixer un projecte de il·luminació potent i atractiu pel municipi, on comerç i turisme van de la mà, i que anirà agafant força amb el compromís de tots els agents implicats. El projecte es composa de quatre elements al·legòrics al cava: copes de cava per rotondes i ampolles de cava per fanals amb el nom dels patrocinadors, entrades de carrer amb el nom dels carrers i mitjaneres de carrer amb cortines de copes de cava. Per la campanya de Nadal- Reis 2015 està previst iniciar la primera fase del projecte amb vistes d’anar-ho ampliant.  

En aquesta primera fase del projecte s’hi han sumat un total de 93 establiments de Sant Sadurní d’Anoia. Els establiments interessats a participar en properes edicions hauran de sol·licitar-ho a Som Sant Sadurní fins a 31 de juliol de 2016. Descarrega’t aquí el cartell amb els establiments col·laboradors: anunci llums_ bones festes 

Entre tots i totes farem possible la il·luminació que es mereix Sant Sadurní.

  

xhampster