19 octubre 2021

Mantenim viu l'esperit de la Fil·loxera. Enguany Troba la Fil·loxera amagada en els QR dels establiments del SOM

CARTEll_GENERIC

 

Us presentem la cinquena edició de l’acció ‘Troba la Fil·loxera’, activitat que es durà a terme de l’1 al 15 de setembre coincidint amb les Fires i Festes, que enguany seran atípiques.

I és que, des del Som Sant Sadurní creiem important donar continuïtat a una acció de dinamització comercial que vincula el comerç de proximitat amb un personatge sadurninenc tan entranyable i popular com és la Fil·loxera. Enguany sabeu que s’han cancel·lat els actes massius de la festa de la Fil·loxera, però per aquest motiu, i més que mai, creiem que s’ha de donar continuïtat a aquesta acció que dóna bon rotllo i il·lusiona els més petits de la vila, alhora que ajudarà també durant aquest any d’impàs a mantenir viu l’esperit de la Fil·loxera.

En tot cas, s’han fet alguns canvis per adaptar l’acció a la Covid 19. D’una banda evitar l’entrada indiscriminada a comerços per posar el segell, i de l’altre, evitar la manipulació per moltes mans de les butlletes de participació en paper. Així doncs hem donat una nou format a l’acció, que enguany serà 100% digital, per garantir la seguretat de tothom, però sense perdre l’esperit i la base de l’acció. Volem que els nens i nenes acompanyats d’avis/àvies i pares/mares passegin pels nostres carrers i s’acostin als nostres establiments i aparadors buscant el popular personatge local.

Dinàmica de funcionament:

1- Enguany es podrà trobar la Fil·loxera amagada en tots els establiments del Som Sant Sadurní, tant comerços com serveis, que tenen local comercial a peu de carrer.

Cartells-establiments

2- Cada establiment tindrà un cartell amb un codi QR on s’amagarà una Fil·loxereta lligada a productes que vincularan aquella Fil·loxereta a un sector comercial (alimentació, equipament de la llar i la persona, restauració, serveis personals, etc.). En total hi haurà 15 Fil·loxeretes diferents. Un exemples de com són les Fil·loxeretes que trobareu amagades darrere dels QR:

exemple_filloxereta

3- Cada 6 establiments tindran la mateixa Fil·loxera amagada. Els cartells s’han repartit aleatòriament entre els establiments, així que es tracta de jugar, voltar pels establiments i anar escanejant els QR fins a trobar-ne 5 de diferents.

4- Per entrar en el sorteig dels productes de la Fil·loxera d’enguany s’hauran de trobar fins a 5 Fil·loxeretes diferents, descarregar-se les imatges de les 5 fil·loxeretes al mòbil, i enviar-les juntes dins un mateix missatge al whatsapp del Som Sant Sadurní 699 149 070. Indicar el nom i cognoms de la persona participant.

Aclariment: cada descàrrega generarà un nom d’arxiu diferent (cal descarregar l’arxiu sense canviar-ne el nom i no seran vàlides les captures de pantalla).

5- Si algú s’engresca molt i troba les 15 Fil·loxeretes diferents entrarà en el sorteig d’un premi especial de la Fil·loxera.

6- L’acció es desenvoluparà entre l’1 i el 15 de setembre. El sorteig es farà el dia 16 de setembre.

Molta sort a tothom! Gràcies per ajudar-nos a mantenir viu l’esperit de la Fil·loxera i el nostre Comerç local i de proximitat. La cultura i el comerç donen vida als nostres carrers i a la nostra vila.

Gràcies a l’associació de la Festa de la Fil·loxera per la seva col·laboració en aquesta acció.

#cuidemlestradicions #cuidemelquetenim #cuidemelnostrecomerç #santsadurnidanoia

xhampster