Durant el Maig Gastronòmic 2017 es realitzaran una serie d'activitats relacionades amb la gastronomía i el turisme de Sant Sadurni d'Anoia.

Arrels: Taller creatiu amb fruites

Descripció:

Activitat: Taller creatiu amb fruites.
Dia: Dijous 18 de maig.
Horari: 17:30h a 18:30h.
Edats: Per a petits i grans.
Preu: Gratuït.

Lloc: Botiga (Carrer Raval,24)
Informació / Inscripcions : A la botiga,al telèfon 93 8913868 o a botigaarrels@gmail.com, places limitades.

Xarxes Socials:

Descripció:

Activitat: Tast amistós (Vins blancs de chenin).

Descripció: El tast amistós és una sessió de tast on es dóna importància al fet de tastar vins en companyia i compartir-ne les opinions. Es realitzen l'últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i s'està desenvolupant la 7a temporada.
El nom prové de l'esport com un campionat o un partit amistós que no té caràcter oficial i que permet als participants gaudir de l'esport sense pressions.Al mes de maig tastarem vins blancs elaborats amb la varietat Chenin Blanc. Una varietat originaria del Vall del Loira (França) i una de les més plantades a Sud Àfrica i Australia.  És una de les 15 varietats blanques autoritzades per la DO Penedès. Es tastaran vins i escumosos de diferents zones vinícoles i diferents elaboradors.

Xarxes Socials:

Tast amistós Cal Feru


Dia: Dijous 25 de maig a les 20h. Preu: 18€ Lloc: Cal Feru Places: 25 places Informació i inscripcions: a Cal Feru, al telèfon 93 8910163 o a calferu@calferu.com.

Caves Agustí Torello Mata


Preu: 10€ Horari: De Dilluns a Dijous de 9h a 13h i de 15h a 18h, Divendres de 9h a 13h.

Descripció:

Activitat: Visita enoturística.

Descripció: Visita enoturística per les instal·lacions de la bodega de vinificació i per les caves on s’elaboren els nostres caves Una experiència on es podrà viure el cicle vinícola, on la vinya es converteix en el fil conductor de tot el procés del cava, en un passeig per les quatre estacions de l’any a través dels ulls del cava. Degustació comentada d’un vi blanc jove ecològic el XIC i dos caves Reserves.
Més informació: 93 891 11 73, info@agustitorellomata.com o al web www.agustitorellomata.com/

Xarxes Socials:

Descripció:

A continuació us presentem l'ENDEVINA-LA, un joc d'enginy i llengua que podreu trobar als comerços de Sant Sadurni d'Anoia des del 5 de maig fins al 2 juny, enguay tots els jeroglífics estaran relacionats amb la gastronomia. Aquest joc generarà un parell de premis que seràn sortejats el dia 8 de juny entre totes les butlletes encertants.

En col·laboració:

Endevina-la

Maridatge enoturístic

Lloc: La Fassina de Can Guineu. Data: 2 de Maig, de 15h a 17h.

Descripció:

Objectiu: Fomentar el coneixement i la cooperació entre els actors turístics i enoturístics del territori.
Public objectiu: Professionals convidats a participar (allotjaments rurals, hotels, agències de viatges, oficines d'informació turísitica, cellers, restauradors, vinateries, activitats de lleure enoturístiques i comerciants i associacions territorials.
Objectiu destinat als comerciants: Impulsar el coneixement dels productes i serveis enoturístics de cada destinació enoturística per a que en puguin ser prescriptors de tots els visitants que atenen a les seves botigues i locals.
Accions de sensibilització als comerciants: Primera part: El Consorci d’enoturisme del Penedès presentarà els diferents productes i serveis del territori per a que les persones assitents en puguin ser coneixedores. Segona part:Conferència a càrrec de Lluis Tolosa, sociòleg i editor de diferents guies enoturístiques de Catalunya, guanyador de diversos premis.
Inscripció: Podeu formalitzar l'inscripció al seguent enllaç