4 juny 2020

L'Òptica Sant Sadurní ocupa l'aparador rotatiu

optica_sansa_web

Som Sant Sadurní i el Servei de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, van encetar l’any passat el Projecte ‘Estic lliure. Ocupa’m‘, projecte per al foment de l’ocupació de locals buits a Sant Sadurní d’Anoia, amb l’objectiu de propiciar la recuperació comercial de la vila mitjançant l’ús d’espais actualment en desús com aparadors rotatius al servei dels comerciants de Sant Sadurní, per mostra i exposició de la seva activitat comercial, així com per a la promoció del sector. Aquest projecte rep el suport de la Diputació de Barcelona.

El projecte s’inicia en un primer local situat al carrer Doctor Escaiola, 12de Sant Sadurní d’Anoia. Aquest local cedit per la propietat mitjançant la intermediació de Vilomara Associats, estarà al servei dels comerços i empreses adherides a Som Sant Sadurní, fins que es llogui o vengui per la implantació d’una nova activitat comercial i mentre duri la vigència del conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament de la vila.

L’Òptica Sant Sadurní, amb botiga a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní, ocupa durant el mes de febrer aquest espai ‘Estic lliure. Ocupa’m’, reforçant la seva marca comercial i promoció dels seus productes i serveis per la visió. L’Òptica va guanyar la possibilitat d’ocupar aquest espai durant el passat concurs d’aparadors de la Setmana del Cava, en guanyar el premi especial M2 Studio, premi que valorava els aparadors des d’un punt de vista tècnic gràcies a la col·laboració amb la interiorista Maria Esteban de l’empresa M2 Studio de Sant Sadurní.

Les empreses interessades en ocupar temporalment aquest espai per mensualitats, hauran de fer la reserva de l’espai per escrit mitjançant el formulari de sol·licitud. Cal demanar-lo i enviar-lo omplert a info@somsantsadurni.com. Els espais s’atorgaran per ordre de data de recepció de la sol·licitud. S’han previst tres tarifes en concepte d’ocupació d’espai publicitari segons l’època de l’any. L’entitat compta amb el suport professional de l’empresa M2 Studio per garantir un assessorament bàsic en la concepció i resolució dels aparadors.

Per ampliar la informació sobre les condicions d’ús cal posar-se en contacte amb l’entitat al 93 891 09  96, o bé dirigir-se al carrer Montserrat, 16.

Les empreses interessades en ampliar la informació sobre les característiques del local i les condicions de lloguer o venda del local per desenvolupar-hi una futura activitat comercial, cal que es posin en contacte directament amb Vilomara Associats al telèfon 93 891 42 11 o bé entrin awww.pisossantsadurni.com amb la ref. 10082 on es pot veure la fitxa del local.

Si estàs pensant en iniciar una nova activitat comercial, t’animem a fer-ho a Sant Sadurní d’Anoia!

xhampster