18 octubre 2021

Lliurament de premis del Concurs d'Aparadors. Fotografia Adolfo i Llibreria Jepi comparteixen protagonisme

grup

Llibreria Jepi i Fotografia Adolfo comparteixen protagonisme un any més

El passat dijous dia 10 d’octubre a la seu de la Confraria del Cava va tenir lloc un any més el lliurament de premis del Concurs d’aparadors en el marc dels 40 anys de la Confraria del Cava. Aquest concurs que organitza l’entitat any rere any amb la col·laboració de la Confraria i el suport de l’Ajuntament ajuda a donar visibilitat a les botigues locals, promovent l’engalanament dels aparadors a peu de carrer per goig dels visitants que durant aquests dies de Cavatast i Setmana del Cava visiten Sant Sadurní.

Com ja es va fer l’any passat el jurat va decidir allargar tant la votació popular com el lliurament de premis a després del cap de setmana del Cavatast. Enguany les persones podien votar a través de instagram l’aparador que més els agradava i les votacions s’han triplicat respecte el 2018 amb un total de 1455 vots. El 25% dels vots ha estat per Fotografia Adolfo guanyant així el premi de la votació popular amb 370 vots. Per darrere han quedat la botiga Juguear amb 192 vots i Farmàcia Anna Ferrer amb 165 vots.

Com sempre el jurat s’ha trobat amb aparadors de molt nivell i aparadors amb una evolució molt important dins dels 15 que han participat: Farmàcia Anna Ferrer, Ferreteria Robert Cardús, Fotografia Adolfo, Hotel Fonda Neus, Infersa, Juguear, la Botiga del Xavi, Lecegui Joiers, Levelstore, Llibreria Jepi, Món del Cava, Noa, Pastisseria Carafí, Tropitons i Xarcuteries Anton.

Aquest any el jurat s’ha renovat amb la participació de 4 nous membres. En total han estat 7 les persones que han format part del jurat: el Sr. Tomàs Salvador i la Sra. Eva Plazas com a representants de la Confraria, la Sra. Maria Esteban, interiorista local de l’empresa Maria Reche · interiorisme estratègic, la Sra. Catherine Bergsrud pintora, la Sra. Carmen Gómez-Álvarez, tècnica de comerç de l’Ajuntament de Sant Sadurní i, com a representants de Som Sant Sadurní, la Sra. Maria Sdanganelli i la Sra. Susana Duaso.

El Concurs manté premis en les seves tres categories, premi a l’aparador més artístic, premi a l’aparador que millor utilitza el merxandatge comercial i premi a l’aparador que millor integra els components de la vinya i el cava. Totes les categories mencionades han estat premiades amb un trofeu de Som Sant Sadurní i una targeta client carregada amb 50 euros.

Per cinquè any consecutiu també hi ha el premi a l’aparador Maria Reche. Aquest premi valora els aparadors des d’un punt de vista tècnic, gràcies a la col·laboració de la Sra. Maria Esteban, membre del jurat i professional representant de l’empresa Maria Reche ·Interiorisme estratègic. L’aparador guanyador s’enduu a més del trofeu, un mes gratuït d’utilització d’un dels aparadors rotatius que formen part del projecte Estic lliure. Ocupa’m.

A més dels premis anteriors, tots els participants reben un detall en agraïment a la seva participació així com un estoig amb cava de la Confraria i participen en un sorteig d’una escapada per a dues persones entre tots els aparadors concursants.

La Sra. Eva Plazas i el president de Som Sant Sadurní el Sr. Xavier Pérez van ser els encarregats de donar la benvinguda i presentar el concurs respectivament. La cloenda va anar a càrrec del Sr. Ton Amat, regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament.

Llibreria Jepi i Fotografia Adolfo van compartir protagonisme enduent-se els primers premis en totes les categories. Llibreria Jepi per la seva banda es va endur els primers premis en les categories d’Aparador més artístic i Aparador que millor utilitza el merxandatge comercial. Per la seva banda Fotografia Adolfo va aconseguir els primers premis en les categories d’Aparador que millor integra els components de la vinya i el cava i l’Aparador Maria Reche. Altres establiments com Ferreteria Robert Cardús, Infersa i Món del Cava també van ser protagonistes de la jornada amb segons i tercers premis.

Pel que fa a l’aparador Maria Reche i segons les pròpies paraules de la Maria l’aparador Fotografia Adolfo ha destacat per la coherència en el seu discurs, “una història ben materialitzada on es mostra i s’explica un procés: del raïm a la verema, passant pel celler, per finalment obtenir un producte únic com l’ampolla de cava, i tot això tractat amb elegància i una bona harmonia cromàtica” (Reche, 10 octubre 2019).

Com ja es va introduir l’any anterior l’entitat va voler reconèixer altres aspectes lligats al concurs d’aparadors, la Fidelitat per la participació continuada al llarg dels anys, que va recaure en Infersa i, reconèixer / donar la benvinguda a nous participants, com era el cas enguany de Juguear, Levelstore i Tropitons.

Un cop lliurats tots els premis l’entitat va sortejar una Escapada Deliciosa entre tots els participants assistents i Món del Cava va ser l’establiment afortunat.

Al final de l’acte tots els assistents es van poder fer una fotografia de grup.

En nom de SOM Sant Sadurní agraïm la participació de tots els establiments i els engresquem per l’any vinent.

xhampster