7 desembre 2021

Llibreria Jepi s'enduu el primer premi en totes les categories

El passat dimecres dia 11 d’octubre a la seu de la Confraria del Cava va tenir lloc un any més el lliurament de premis del Concurs d’aparadors en el marc de la 36ena Setmana del Cava. Aquest concurs que organitza l’entitat any rere any amb la col·laboració de la Confraria i el suport de l’Ajuntament ajuda a donar visibilitat a les botigues locals, promovent l’engalanament dels aparadors a peu de carrer per goig dels visitants que durant aquests dies de Cavatast i Setmana del Cava visiten Sant Sadurní.

Aquest any ha estat atípic i s’ha reconduït el concurs. El jurat va decidir allargar tant la votació popular com el lliurament de premis a després del cap de setmana del Cavatast, però dins encara de la setmana del cava. Aquest canvi a més de garantir que tothom tingués el cartell i aparador apunt, ha ajudat a que la gent hagi tingut més temps per veure els aparadors i s’ha notat en la votació popular passant de 105 vots l’any anterior a 515 aquest any. El canvi d’última hora en la manera de fer les votacions també ha ajudat a incrementar per la seva facilitat les votacions (donant like a la fotografia de l’aparador penjada a l’àlbum de fotos del Concurs d’aparadors al facebook de Som Sant Sadurní). El jurat aposta per tant per mantenir aquests canvis de cara a l’any vinent.

Com sempre el jurat s’ha trobat amb aparadors de molt nivell i aparadors amb una evolució molt important dins dels 17 que han participat en aquesta edició, 3 més que l’any anterior. Són: Arrels, El Jardinet, Exit, Farmàcia Anna Ferrer, Ferreteria Robert Cardús, Flors Amèlia, Fotografia Adolfo, Hotel Fonda Neus, Infersa, la Botiga del Xavi, Lecegui Joiers, Llibreria Jepi, Món del Cava, Noa, Òptica Sant Sadurní, Pastisseria Carafí i Vega Estilistes.

Els membres del jurat han estat, la Sra. Maria Rosell, Regidora de Comerç i Turisme, el Sr. Tomàs Salvador com a representant de la Confraria, la Sra. Maria Esteban, interiorista local de l’empresa M2 Studio i com a representants de Som Sant Sadurní, el Sr. Josep Mª Rafecas i la Sra. Susana Duaso.

El Concurs manté premis en les seves tres categories, premi a l’aparador més artístic, premi a l’aparador que millor utilitza el merxandatge comercial i premi a l’aparador que millor integra els components de la vinya i el cava. També es manté el premi a l’aparador més popular, aquell que ha rebut més vots del públic. Les quatre categories mencionades estan premiades amb un trofeu de Som Sant Sadurní i una targeta client carregada amb 50 euros. A més es reconeix amb un diploma els classificats amb una millor puntuació entre els tres primers.

Per tercer any consecutiu també hi ha el premi a l’aparador M2. Aquest premi valora els aparadors des d’un punt de vista tècnic, gràcies a la col·laboració de la Sra. Maria Esteban, membre del jurat i professional representant de l’empresa M2. En aquest cas l’aparador m2 s’enduu a més del trofeu, un mes gratuït d’utilització d’un dels aparadors rotatius que formen part del projecte Estic lliure. Ocupa’m.

A més dels premis anteriors, tots els participants reben un detall en agraïment a la seva participació així com un estoig amb cava de la Confraria. Com a novetat, s’ha sortejat una escapada per a dues persones entre tots els aparadors concursants.

El president de Som Sant Sadurní, Joan Carles Martín va ser l’encarregat de presentar el Concurs i juntament amb en Tomà Salvador i Maria Rosell, van anar lliurant un a un tots els premis.

JEPI-2

Llibreria Jepi es va enduu els primers premis en totes les categories i va compartir primer premi ex aequo amb Lecegui Joiers en la categoria del premi M2. Altres establiments com Món del Cava, Flors Amèlia, Ferreteria Robert Cardús i la Botiga del Xavi van estar també entre les tres primeres posicions.

LECEGUI

En quant al premi a la votació popular Llibreria Jepi es va endur el 31% de tots els vots amb 157 vots, seguit de La Botiga del Xavi, Farmàcia Anna Ferrer i Infersa. La veïna de Cabrera d’Igualada, Noemí Barberà, va ser la guanyadora del sorteig de cava de la Confraria fet entre totes les persones que van votar.

Finalment, Arrels va ser la botiga afortunada amb el regal d’una escapada per a dues persones, sortejada entre tots els concursants.

La cloenda va anar a càrrec de la Sra. Maria Rosell, regidora de Comerç i Turisme. Al final de l’acte tots els assistents es van poder fer una fotografia de grup.

Agraïm la participació de tots els establiments participants i els encoratgem a participar de cara a l’any vinent.

Gràcies en nom de Som Sant Sadurní!

xhampster