7 desembre 2021

Lecegui Joiers i Antònia del Amor Castillejo guanyen les entrades al concert de Toti Soler diumenge 29 a la Fassina

Des de Som Sant Sadurní donem suport al DECANTA, el cicle de música, de vins i de caves d’autor a Sant Sadurní d’Anoia promogut per Cal Feru. El cicle comença avui 26 de març i s’allargarà fins el proper diumenge dia 29, dia en que tindrà lloc el Concert de Toti Soler, un dels màxims exponents i referents de la cançó popular i de la guitarra catalana, que es vincularà amb productes del celler sadurninenc Freixenet.

Cal Feru i Som Sant Sadurní hem sortejat aquest matí dues entrades dobles per aquest concert. Una entrada entre els establiments que han col·laborat a difondre l’esperit del festival per mitjà dels seus aparadors i, una segona entrada entre els clients que han fet servir la seva targeta client des del dia 6 de març fins a la vigília del Decanta.

Lecegui Joiers ha estat l’establiment afortunat entre un total de 42 establiments col·laboradors. A la pàgina www.somsantsadurni.com es pot veure el recull de fotografies dels Aparadors Decanta que ens han arribat fins el dia d’avui.

D’altra banda, l’Antònia del Amor Castillejo, també anirà de concert gràcies a la compra feta a Cansaladeria Cal Miqueló, entre un total de 4823 operacions fetes amb la targeta client de Som Sant Sadurní.

xhampster