10 agost 2022

La Nit Empresarial de Som Sant Sadurní es consolida

SOM Sant Sadurní premia les empreses i comerços més destacats a la 6a Nit Empresarial
També reconeix la tasca educativa de l’escola El Carme amb el seu projecte de robòtica i a Santi Borrell com a sadurninenc de l’any

Aquest divendres, SOM Sant Sadurní va organitzar, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní, Banc Sabadell i el CCAM de la Generalitat de Catalunya.  Rosell&Formosa, Agustí Torelló Mata, Castell Sant Antoni van maridar els plats de la 6a Nit Empresarial celebrada a la Fonda Neus. La Nit Empresarial enguany s’avançava al març coincidint amb la Setmana del Comerç.

L’acte va servir una vegada més per premiar i reconeixement aquelles empreses i comerços destacats en diversos àmbits. L’acte el va obrir el president de l’entitat, Joan Carles Martín, acompanyat per Munta Vilalta, Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya. Abans del sopar, es va dur a terme la tertúlia “El manteniment del talent“, que va comptar amb la participació de Núria Beltran, directora gerent d’Escodi, Escola Superior de Comerç i Distribució; Maria Coll, directora comercial i de màrqueting de Simon Coll; el director general de Recaredo, Ton Mata; i Albert Carafí, propietari de Pastisseria Carafí. Tots quatre van exposar la seva visió sobre les claus per assegurar la continuïtat i la progressió de qualsevol projecte empresarial, amb passió i compromís, sabent acostar-se al client i al mercat per conèixer les demandes i necessitats, així com la il.lusió per continuar avançant i ser emprenedor.

A la part final de la vetllada es van repartir premis a: Ofiservei, Subi Gestió i Administració, Agustí Torelló Mata, Caves Blancher, l’Institut del Cava, Cava Duran i Galan, la Botiga del Xavi, a més de la trajectòria de Pere Carbó, propietari de la Fonda Neus. També es va reconèixer la tasca de l’escola Vedruna amb el seu projecte de robòtica que tants bons resultats ha obtingut al certamen First Lego League i es va lliurar el guardó a Sadurninenc de l’Any a Santi Borrell, autor del llibre “La història del cava. Sant Sadurní d’Anoia”, reconegut com a millor llibre de vins de l’any a Espanya i entre els millors a nivell internacional en el certamen Gourmand International.

L’alcaldessa Maria Rosell va posar el punt i final a la Nit Empresarial demanant la unió i la suma d’esforços i de talent per continuar impulsant el municipi i el seu teixit social, de comerç i empresarial.

L’acte va comptar amb 135 participants i consolida un any més aquest marc de trobada i reconeixement de les empreses d’àmbit local.

Som Sant Sadurní

xhampster