7 juny 2020

La Imma i la Sandra gaudeixen d'una escapa a la Capital del Cava

En el marc del Maig Gastronòmic Som Sant Sadurní va sortejar dues escapades per a dues persones entre les persones que van compartir l’esdeveniment del maig gastronòmic 2016 des del dia 1 i fins el dia 31.

La Imma Cuscó i la Sandra Artacho han estat les dues guanyadores del sorteig celebrat el 31 de maig entre un total de 229 persones participants.

Amb els seus acompanyants, la Imma i la Sandra han pogut gaudir durant el cap de setmana de l’11 i 12 de juny d’una escapada gastronòmica a la capital del cava.

Som Sant Sadurní les va rebre el passat dissabte al matí a l’oficina de l’entitat des d’on van iniciar el seu recorregut gastronòmic per Sant Sadurní.

guanyadores

Des de Som Sant Sadurní volem donar les gràcies a tots els col·laboradors que han fet possible que la Imma i la Sandra, guanyadores de les dues escapades sortejades en el marc del Maig Gastronòmic’16, hagin pogut gaudir de la seva estada a ‪#‎santsadurni‬
Gràcies a Simón Coll XocolatersCal TicusRestaurant La PerlaTurisme de Sant Sadurní d’Anoiacal Blay 25Hotel Restaurant Sol i ViHotel Fonda NeusGramona i Taps de suro.
Gràcies també a la Imma i a la Sandra i a totes les persones i establiments que hi han participat.

xhampster