7 desembre 2021

Joan Carles Martin Ramos és el nou president de Som Sant Sadurní

Després de l’Assemblea de socis de SOM Sant Sadurní celebrada el passat 20 de febrer, Joan Carles Martín, gerent de Fotografia Adolfo, és el nou president de l’entitat, prenent el relleu de Robert Cardús, que deixa el càrrec després de sis anys al capdavant de l’associació. Martín té 43 anys i des de fa 4 forma part de la Junta Directiva de l’entitat. Martin pren el relleu de Robert Cardús, amb responsabilitat i amb il·lusió.

 

Projectes i accions per al 2014 proposades durant l’Assemblea de SOM Sant Sadurní

Durant l’Assemblea celebrada a finals de febrer l’entitat va presentar als associats el pla d’actuació previst per l’any 2014.

Es mantenen objectius prioritaris com incrementar el número d’associats a l’entitat, potenciar el sistema de fidelització i dimensionar les xarxes socials, però s’afegeixen al pla d’actuació anual noves línies d’actuació per incentivar l’ocupació de locals buits, reconduir l’actual mostra comercial i d’artesania i cercar noves línies d’actuació dirigides al sector serveis entre les més destacades.

Algunes de les actuacions que es mantenen són el Maig Gastronòmic, accions vinculades a la promoció de la Targeta Client de Som Sant Sadurní, la Nit empresarial i la campanya de Nadal que enguany girarà al voltant del 30è aniversari de l’entitat comercial, fundada l’any 1984.

Un dels objectius de l’entitat per aquest any és incentivar la participació activa dels associats formant part de taules de treball específiques que ajudin a incorporar noves idees i propostes al pla d’actuació en curs. Amb aquesta fórmula la junta directiva de l’entitat vol implicar més als establiments associats en aquets projecte col·lectiu, un projecte de tots i per a tots, format per empreses que es mouen, es renoven,  s’impliquen i defensen els seus interessos de forma conjunta dins l’àmbit municipal.  

xhampster