16 maig 2022

Ja tenim els/les guanyadors/ es de Sant Joan

Som Sant Sadurní aposta novament per realitzar una acció promocional coincidint amb Sant Joan, en el marc d’un seguit de petites actuacions que al llarg de l’any 2015 tenen com objectiu promoure l’ús de la Targeta Client de Som Sant Sadurní. Aquesta és la segona de les tres accions que es duran a terme al llarg de l’any 2015, la primera va ser per Sant Jordi i la tercera serà per Fires.

L’acció promocional està vinculada a la Diada de Sant Joan, de manera que tots els actes de compra fets amb la Targeta Client de l’1 al 22 de juny entren en el sorteig de 5 Targetes Regal carregades amb 30 cadascuna. A més a més, els usuaris de la targeta client també entren en el sorteig de 2 Coques de Sant Joan de Ca l’Arseni i 2 lots de Cava Vinyasons (composats per una ampolla de cava d’alguns dels cellers locals que acullen Concerts en el marc del Festival Vinyasons d’enguany). No podien faltar tampoc els petards, per això també sortegem 2 lots infantils de petards i dos samarretes gentilesa de Drac Màgic.

El sorteig s’ha realitzat el dimarts 23 de juny a les 10h a la seu de Som Sant Sadurní. Les persones premiades, a qui es truca directament per telèfon són: Susana Castro Meléndez, Ivana Medina Garcia, Xènia Porcel Sànchez, Marta Saez Coll, Joaquim Vandellós Garrino, Àngela Llorente Pablo, Ricard Font Bigata, Encarnació Edo Gil, Margarita Prades Campos, Teresa Gibert Pañella i Climent Clerch Valls.

Les botigues que accepten la targeta client es poden consultar a Internet a través de la pàgina www.somsantsadurni.com        

Feliç Sant Joan 2015!

xhampster