5 juny 2020

Guanyadors/es del sorteig 'Som Fires' amb la targeta client

banner_somfires

El passat dia 1 de setembre Som Sant Sadurní va posar en marxa una nova acció promocional amb l’objectiu d’incentivar i premiar l’ús de la targeta client del comerç local. Aquesta actuació s’ha emmarcat en el context de les Fires i Festes 2015, premiant els actes de compra realitzats amb la targeta client entre els dies 1 i 15 de setembre.

SOM Sant Sadurní ha realitzat avui dimecres dia 16 de setembre un sorteig entre els 4108 actes de compra en els que s’ha fet servir la targeta client durant la primera quinzena de setembre. L’entitat ha sortejat un total de 8 premis, 5 targetes regal per valor de 30€euros i 3 lots de productes de la Fil·loxera gentilesa de l’Associació de la Fil·loxera.

Les persones premiades amb una targeta regal de SOM Sant Sadurní han estat Joan Noya Font, Mireia Rodriguez Rojas, Maria Cruz Colera León, Àngela Herrero Roca i Isabel Pastrana Arcos. Els afortunats amb un lot de productes de la Fil·loxera han estat Isabel Simó Sanahuja, Carme Colomé Marugat i Maria Noya Font.

SOM Sant Sadurní trucarà a tots els premiats perquè passin a recollir els premis durant aquesta setmana a la seu de SOM Sant Sadurní del c/ Montserrat, 16.

Felicitats a tothom!

xhampster