El Gastromaig 2019 és una oportunitat per degustar però sobretot per conèixer tots els racons màgics que ens envolten. És per això que volem fomentar la participació de tots vosaltres oferint-vos diverses maneres de participació.

Sorteig 1a escapada gastronòmica

Fes-te fan de la pàgina de @somsantsadurni, comparteix entre les teves amistats l’esdeveniment del Gastromaig 2019, i fes una publicació amb l’etiqueta #gastromaig2019 que trobaràs al nostre Facebook i entraràs en el sorteig d’aquesta escapada gastronòmica per a dues persones.

Sorteig 2a escapada gastronòmica

Segueix el perfil d’instagram de @somsantsadurni, i fes una fotografia relacionada amb els productes gastronòmics o activitats del Gastromaig 2019 i comparteix-la amb l’etiqueta #gastromaig2019. Les fotografies compartides fins el 2 de juny entraran en el sorteig d’aquesta escapada gastronòmica per a dues persones.

Sorteig productes gastronòmics

Entre totes les compres amb targeta client de Som Sant Sadurní des del 1 fins el 31 de maig del 2019. Entrareu directament al sorteig en el moment en que utilitzeu la targeta client. El sorteig se celebrarà el dia 3 de juny a la seu de Som Sant Sant Sadurní, C/ Montserrat, 16.

A continuació podeu consultar les bases legals dels sorteigs del GASTROMAIG 2019, organitzat per SOM SANT SADURNÍ amb seu social a C/ Montserrat, 16, 08770 de Sant Sadurní d’Anoia.