Participa al sorteig d'una escapada gastronòmica

22 establiments locals de cava, restauradors i botigues d’alimentació s’han unit per presentar durant el mes de maig productes gastronòmics de qualitat, menús i delicatessen. Tasta’ls sortint a fer un bon àpat i gaudir del bon temps.

10 activitats per grans i petits al voltant del cava i la gastronomia amb la complicitat del comerç local de Som Sant Sadurní, el servei de català, el centre Kids&Us Sant Sadurní i el Gremi d’Hostaleria de l’Alt Penedès.

Activitats per jugar en català amb el joc d’enginy en català ‘Endevina-la’ que trobareu en 51 botigues de la vila i les activitats gastronòmiques de Little Chef pels petits, sopar maridatge, taller de cocktails Bliss, taller de pa, tast amistós i visites enoturístiques.

Comparteix l’esdeveniment del Gastromaig al facebook i les teves fotografies a instagram amb l’etiqueta #gastromaig2019 i entraràs en el sorteig de 2 Escapes gastronòmiques a la Capital del Cava.

El Gastromaig 2019 és una oportunitat per degustar però sobretot per conèixer tots els racons màgics que ens envolten. És per això que volem fomentar la participació de tots vosaltres oferint-vos diverses maneres de participació. En aquest cas us oferim una escapa gastronòmica per a dues persones el cap de setmana del 15 i 16 de juny: