17 setembre 2019

Fes el pas, redueix els teus desplaçaments comprant al comerç local i mou-te de forma més sostenible

Des de SOM Sant Sadurní presentem la catorzena edició de la campanya A LA VILA EN BICICLETA. SOM Sant Sadurní i la regidoria de Medi Ambient proposem enguany una nova actuació vinculada a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2013 que se celebra del 22 al 29 de setembre amb l’eslògan ‘Aire Net – Fes el pas’, i es dirigirà al conjunt de la població, preferentment amants d’un estil de vida saludable.

L’actuació d’aquest any reincorpora el sorteig de bicicletes com a campanya de fidelització vinculada directament a les compres fetes amb la targeta client del comerç local i, manté la proposta de rutes i circuit vial coincidint amb l’inici de la Setmana de la Mobilitat, impulsades durant l’edició anterior. A la  Vila  en  Bicicleta  premia  els  sadurninencs  i  sadurninenques  que  redueixen  els  seus desplaçaments comprant en l’àmbit del comerç local alhora que promou una mobilitat més sostenible amb unes activitats que conviden a l’activitat física i a conèixer l’entorn paisatgístic i urbà de Sant Sadurní d’Anoia.

 

FES SERVIR LA TARGETA CLIENT DEL 16 AL 30 DE SETEMBRE

Totes les compres fetes amb la targeta client de Som Sant Sadurní entraran automàticament en el

sorteig de 4 bicicletes a partir del dia 16 de setembre.

El sorteig es farà a la seu de Som Sant Sadurní el dia 1 d’octubre i es trucarà als guanyadors perquè recullin el premi el diumenge dia 6 d’octubre al matí durant la Mostra Comercial i d’Artesania ubicada a la plaça Nova.

 

El dissabte 21 entre les 10 del matí i les 2 del migdia hi haurà un Circuit Vial, que enguany canvia novament el seu emplaçament a l’aparcament del Pont Romà de Sant Sadurní d’Anoia. D’aquesta forma es vol millorar la visibilitat de l’activitat i la sortida de les rutes dins el casc urbà. Com ja és habitual el circuit es pot fer amb qualsevol mitjà de transport amb rodes i sense motor i també en cadira de rodes per aquells que vulguin conèixer la problemàtica de les persones amb mobilitat reduïda.  Com ja es va fer l’any passat el circuit comptarà amb vehicles elèctrics enguany gentilesa de l’empresa Pere Amat, que els participants podran provar. 

Paral·lelament i, des del mateix aparcament, sortiran 4 grups que faran cadascun una ruta diferent a peu, fent trekking, corrents o en bicicleta. Cada ruta estarà dirigida per una entitat de la vila que conduirà el grup de participants. Col·laboren en aquesta activitat les entitats BTT País del Cava, Sansa sua…tot, Trekking Sant Sadurní i el Departament de Benestar i Salut de l’Ajuntament.

Els participants es podran inscriure a partir del dimarts 10 de setembre i fins el dia 20, a l’oficina de SOM Sant Sadurní, o als establiments Esports Solà, Tallers Domingo i Tot Sport, o bé a on-line a www.somsantsadurni.com. Es farà un sorteig de premis entre els participants, 2 bicicletes i material esportiu. Els guanyadors hauran d’estar presents en el moment del sorteig per tal de recollir el premi.

A la vila en bicicleta compta també amb la col·laboració de Institut Escola Jacint Verdaguer, Patronat de Turisme, Policia local, Protecció Civil, Qui té a qui, Xarcuteria Fruiteria Rovira, Fruites i Verdures Noya, Adema, Ràdio Sant Sadurní, Ona Subirats i El 3 de Vuit.

xhampster