19 octubre 2021

Estic Lliure. Ocupa'm

Som Sant Sadurní i el Servei de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, estan duent a terme el Projecte Estic lliure. Ocupa’m, projecte per al foment de l’ocupació de locals buits a Sant Sadurní d’Anoia, amb l’objectiu de propiciar la recuperació comercial de la vila mitjançant l’ús d’espais actualment en desús com aparadors rotatius al servei dels comerciants de Sant Sadurní, per mostra i exposició de la seva activitat comercial, així com per a la promoció del sector. Aquest projecte rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Estic lliure. Ocupa’m surt de la necessitat de reduir la discontinuïtat de l’eix comercial, augmentant l’atractivitat i oferta del centre, afavorint l’ocupació de locals buits de llarga durada. S’ha desenvolupat des de la taula de treball concebuda per al foment de locals buits amb representants d’Apis, propietaris de locals i comerciants, professionals arquitectes i interioristes i representants de l’associació Som Sant Sadurní i l’ens local.

Des de l’entitat s’ha fet una valoració dels locals actualment en desús susceptibles d’habilitar aparadors temporals i atractius per ocupació rotativa de comerciants i empreses que desitgin ampliar la visibilitat de la seva marca, producte o negoci en un local al centre de l’eix comercial de la vila.  Els aparadors de locals actualment en desús es donen a conèixer com espais disponibles per a la seva venda o lloguer a fi d’augmentar les seves possibilitats de comercialització.

La primera fase del projecte desenvolupat durant el primer trimestre de l’any es concreta amb la prova pilot en el local situat al carrer Doctor Escaiola, 12, de Sant Sadurní d’Anoia. Aquest local cedit per la propietat mitjançant la intermediació de Vilomara Associats, estarà al servei dels comerços i empreses adherides a Som Sant Sadurní, fins que es llogui o vengui per la implantació d’una nova activitat comercial i mentre duri la vigència del conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament de la vila.

La Ferreteria Robert Cardús, amb botiga a la Rambla Generalitat, és la primera empresa local a utilitzar aquest maig l’espai ‘Estic lliure. Ocupa’m’, reforçant la seva marca comercial dins el grup de Ferreteries Optimus.

Aparador rotatiu Robert Cardús

Les empreses interessades en ocupar temporalment aquest espai per mensualitats, hauran de fer la reserva de l’espai per escrit mitjançant el formulari de sol·licitud. Cal demanar-lo i enviar-lo omplert a info@somsantsadurni.com. Els espais s’atorgaran per ordre de data de recepció de la sol·licitud. S’han previst tres tarifes en concepte d’ocupació d’espai publicitari segons l’època de l’any. L’entitat compta amb el suport professional de l’empresa M2 Studio per garantir un assessorament bàsic en la concepció i resolució dels aparadors.

Per ampliar la informació sobre les condicions d’ús cal posar-se en contacte amb l’entitat al 93 891 09  96, o bé dirigir-se al carrer Montserrat, 16.

Les empreses interessades en ampliar la informació sobre les característiques del local i les condicions de lloguer o venda del local per desenvolupar-hi una futura activitat comercial, cal que es posin en contacte directament amb Vilomara Associats al telèfon 93 891 42 11 o bé entrin a www.pisossantsadurni.com amb la ref. 10082 on es pot veure la fitxa del local.

Si estàs pensant en iniciar una nova activitat comercial, t’animem a fer-ho a Sant Sadurní d’Anoia!

 

xhampster