18 octubre 2021

Els Premiats ‘Troba la Fil·loxera’ 2019

Som Sant Sadurní ha celebrat aquesta tarda el sorteig de la  edició de la campanya ‘Troba la Fil·loxera’.

Amb un total de 364 butlletes recollides a la bústia de l’entitat comercial des del dia 1 de setembre fins el moment del sorteig. Un agument de participants amb un total del 73% més de butlletes recollides respecte de l’any passat!

La campanya ha generat la circulació de gent a l’eix comercial de Sant Sadurní, creant així oportunitat de compres al comerç local.  54 establiments de la vila hi ha participat novament, establiments tant del centre com de la perifèria.

Després de 6 anys la iniciativa de dinamització comercial continua essent un èxit de participació entre els més petits que arrosseguen pares i avis a les botigues per trobar aquest entranyable personatge sadurninenc.

Aquest any els 25 nens i les  nenes que han aconseguit els premis són:

 

Noa Tutusaus,Aina Sancho, Jordina Pagès, Lara Pasarise, Martí Sánchez, Gerard Parera,Mireia Gallardo, Marta Pujadas, Abril Custodio, David Sánchez, Thiago Laguna, Alba Centellas, Eloi Centellas, Josep Mª Figueres, Cesc Figueres, Quim Villaplana, Paula Garcia, Clàudia Duran, Ona Cañadas, Joan Garrido , Roc Cañadas, Roc Bel, Laia Cueto

PhotoCol

Sorteig celebrat el 16 de setembre de 2019 a les 17:00h

A la seu de Som Sant Sadurní entre un total de 364 butlletes recollides.

Els premis s’hauran de recollir per l’oficina.

Horari recollida:

Dilluns i dimecres tarda

Dimarts, dijous i divendres matins.

S’avisarà a tots els afortunats per telèfon.

Felicitats a tothom!

xhampster