2 octubre 2022

Els establiments de Som Sant Sadurní decoraran els seus aparadors i els restaurants faran un menú Decanta

Decanta16-Facebook-Cap

El DECANTA és un cicle de música, de vins i de caves d’autor a Sant Sadurní d’Anoia promogut per Cal Feru. Pretén ser un esdeveniment cultural de referència pel que fa a la vinculació entre el vi i la música.

Des de Som Sant Sadurní donem suport a aquesta iniciativa privada convençuts que el DECANTA atraurà visitants a Sant Sadurní d’Anoia i, per tant, generarà vida cultural i comercial al nostre municipi.

Som Sant Sadurní i Cal Feru han animat els establiments associats a participar decorant els seus aparadors en ocasió de la segona edició del DECANTA 2016 que tindrà lloc els dies 17, 18, 19 i 20 de març. D’aquesta manera s’afavoreix que el visitant respiri un ambient musical i vitivinícola en el marc del festival. Enguany seran 40  els aparadors Decanta decorats amb motius musicals i de referència al vi i al cava a partir del dijous 17 de març. Les fotografies de tots els aparadors decorats i es podran veure www.somsantsadurni.com.

Per 2n any consecutiu, els restauradors de Som Sant Sadurní també participen de la iniciativa amb un menú Decanta. Els clients que consumeixin un menú Decanta, en qualsevol dels restaurants participants, rebran un val 2×1 a la Taverna Musical del 17 al 20 de març. Aquests restaurants són:

Hotel Fonda Neus menú Decanta

Hotel restaurant Sol i Vi menú Decanta

Il Picarolo menú Decanta

Restaurant Cal Blay Vinticinc menú Decanta

Restaurant La Perla menú Decanta

Taps de Suro menú Decanta

Ticus Restaurant menú Decanta

Mirador de les Caves menú Decanta

Bar cafeteria Tabalots menú Decanta

Paral·lelament, Som Sant Sadurní sortejarà una entrada doble, per al Concert de Maria del Mar Bonet del dissabte 19 de març a les 22h al Celler de la Fassina de Cal Guineu, entre els clients que facin servir la seva Targeta Client del 10 al 16 de març. El sorteig es farà el dijous 17 de març i es trucarà per telèfon als guanyadors.

En agraïment a la seva participació, tots els establiments Decanta de Som Sant Sadurní rebran un invitació per la Taverna Musical i entraran en el sorteig d’un entrada doble per al Concert de dissabte.

Bon Decanta!

Decanta16-Cartell general-2016

 

xhampster