21 gener 2022

El Pati de la Fassina de Can Guineu s’omple de color amb el 2n Mercat Gastronòmic

 

El Pati de la Fassina de Can Guineu s’omple de color amb el 2n Mercat GastronòmicDissabte passat durant la celebració del 2n Mercat Gastronòmic organitzat per SOM Sant Sadurní amb el suport del Patronat de Turisme i la col·laboració de l’Hotel Restaurant Sol i Vi,  Timbrats Estero i Ràdio Sant Sadurní, el Pati de la Fassina de Can Guineu es va omplir de color.

Aquesta era la segona vegada que s’organitzava aquesta activitat en el marc del Maig Gastronòmic. Durant la jornada es van repartir un munt de xecs gastronòmics entre els guanyadors dels sorteigs del passat 22 de Maig.

El pati de la Fassina de Can Guineu es va convertir durant un dia en un espai comú de venda i degustació de productes de qualitat de la gastronomia local, així com una petita mostra d’alguns dels productes gastronòmics que s’han pogut tastar durant aquest mes de maig gastronòmic de la mà dels següents establiments, tots ells repetidos de l’any anterior: Ca l’Arseni, Cal Feru, Cansaladeria Cal Miqueló, Fonda Neus, Fruites i Verdures Noya, Mel i Menta, Restaurant La Perla, Serorgànic i Xarcuteria Rovira.

Durant la jornada els clients del mercat van obtenir butlletes de participació al sorteig realitzat el mateix dia a 2/4 de 8 del vespre. L’organització de Som Sant Sadurní amb l’ajut dels més petits va anar traient, de entre les 278 butlletes repartides, els 25 números premiats amb un Xec per valor de 4 tapes gastronòmiques més copa per bescanviar al Bar Cafeteria Tabalots, Cafè de la Plaça, Bar l’Oriol, Cafeteria Marisa i Mesón Al-Andalus.

Els més petits s’ho van passar l’allò més bé fent un barret de cuiner i galetes de xocolata. Entre el matí i la tarda els dos tallers del Petit Xef van acollir a una centena de nens i nenes.

Els premiats amb Xecs gastronòmics tenen de temps fins el 21 de juny per recollir-los a l’oficina de Som Sant Sadurní, c/ Montserrat, 16 i bescanviar-los als establiments participants.

SOM Sant Sadurní, 30 de maig de 2013

xhampster