16 setembre 2019

El Pati de la Fassina de Can Guineu més creatiu que mai durant el 3r Mercat Gastronòmic

2014-05-24 17.29.34

Dissabte passat durant la celebració del 3r Mercat Gastronòmic organitzat per SOM Sant Sadurní amb el suport del Patronat de Turisme i la col·laboració de l’Hotel Restaurant Sol i Vi i Timbrats Estero, el Pati de la Fassina de Can Guineu es va omplir de color, creativitat i bona música Jazz.

Aquesta era la tercera vegada que s’organitzava aquesta activitat en el marc del Maig Gastronòmic. El pati de la Fassina de Can Guineu es va convertir durant una tarda en un espai comú de venda i degustació de productes de qualitat de la gastronomia local, així com una petita mostra d’alguns dels productes gastronòmics que s’han pogut tastar durant aquest mes de maig gastronòmic de la mà d’establiments com Cal Feru, Cansaladeria Cal Miqueló, Fonda Neus, Mel i Menta, Restaurant La Perla, Xarcuteria Rovira, Forn de pa Torrens i Pastisseria Carafí.

Durant les primeres hores de la tarda la Fassina es va omplir de nens i nenes que durant més de dues hores van participar dels tallers gastronòmics infantils conduïts per Albert Carafí. Els tallers van ser un veritable èxit i els més petits van gaudir d’allò més decorant galetes.

De cara al vespre, de 8 a 10 la Fassina va acollir el Duet Musical de l’Albert Caire i en Pep Rius, música Jazz de qualitat en un ambient molt agradable. El Jazz va omplir de música també el centre de la vila amb els duets musicals de Merighi –menrath Jazz Duo i Jordi Pujol Duet que van tocar a la plaça de l’Ajuntament i al Raval respectivament.

Paral·lelament a la celebració del mercat, el CIC Fassina va realitzar visites gratuïtes i quasi una trentena de botigues van obrir el dissabte a la tarda. Tot plegat va donar com a resultat una jornada de tarda molt animada amb un increment important de persones que van gaudir del centre vila i els seus espais de trobada.

El Maig Gastronòmic acaba el proper cap de setmana i el dilluns dia 2 de juny es durà a terme el sorteig de productes gastronòmics. S’informarà dels guanyadors a la pàgina www.somsantsadurni.com.

 

SOM Sant Sadurní, 26 de maig de 2014

xhampster