21 gener 2022

El Pati de Can Guineu va acollir per primer cop del tradicional acte de lliurament de premis i reconeixements de Concurs d’Aparadors que coorganitzen la Confraria del Cava i Som Sant Sadurní

Després d’un any d’impàs marcat per la pandèmia, les dues entitats de la Confraria del Cava i Som Sant Sadurní han reprès el tradicional Concurs d’Aparadors al Cava, que promou el Comerç i el Cava del nostre municipi com a Capital del Cava, incentivant les botigues a engalanar els seus aparadors coincidint en un moment important de visites a Sant Sadurní d’Anoia, des de l’1 d’octubre amb l’inici del Cavatast fins el 12 d’octubre, coincidint amb la jornada de portes obertes a les caves.

Una trentena d’establiments han decorat enguany els seus aparadors amb motius al·legòrics al cava i han participat en el nou joc de cerca dels taps de cava de colors amagats als aparadors, novetat d’aquest any, en una edició en la que Som Sant Sadurní i la Confraria han volgut reconèixer i agrair la participació en primer lloc.

L’acte de lliurament de premis i reconeixements va tenir lloc el passat Dijous, 7 d’octubre, en el nou espai efímer del Pati de Can Guineu, i va comptar amb la presència d’ en Josep Varias, vicepresident de la Confraria, en Xavier Pérez, com a president del Som Sant Sadurní, i en Ton Amat, regidor de Comerç i turisme de l’Ajuntament de Sant Sadurní. Els tres van ser els responsables de lliurar els premis i els reconeixements.

De la trentena d’establiments participants, un terç es va animar a entrar a concurs. El dimarts 5 d’octubre el jurat format per el Sr. Tomàs Salvador i la Sra. Maria Forns, membres del Consell Capitular de la Confraria del Cava, la Sra. Maria Esteban, Interiorista de l’empresa Maria Reche · Interiorisme Estratègic, la pintora Catherine Bergsrud, la Sra. Eva López, redactora de El 3 de Vuit, la Sra. Carmen Gómez-Álvarez, tècnica de Comerç de l’Ajuntament de Sant Sadurní i la Sra. Susana Duaso, gerent del Som Sant Sadurní, van resoldre els premis i reconeixements següents:

En la categoria de l’ Aparador que millor integra els components de la Vinya i cava. L’establiment ROBACORS va rebre el reconeixement de puntuació rellevant i el premi se’l va endur la FERRETERIA ROBERT CARDÚS.

En la categoria de l’ Aparador millor utilitza el marxandatge comercial, la puntuació rellevant va ser per MÓN DEL CAVA i el premi va recaure en la LLIBRERIA JEPI.

En la categoria de l`Aparador més artístic CAL FERU va aconseguir també una puntuació rellevant però el premi va recaure en ADOLFO FOTÒGRAFS.

La Sra. Maria Esteban, de l’empresa Maria Reche – interiorisme, va ser l’encarregada de donar el premi i fer el reconeixement en la categoria que dur el seu nom i que valora els aparadors des d’una vessant més tècnica. Aparador Maria Reche – Interiorisme estratègic. Van ser diversos  els establiments que van merèixer unes paraules destacant aspectes tècnics rellevants en l’aparadorisme dels seus aparadors, però es va reconèixer a VÍMETS la seva puntuació rellevant en aquesta categoria que va tenir com a guanyador a l’establiment LECEGUI JOIERS.

En un altre ordre, els membres del jurat van voler donar diplomes de reconeixement també a la empreses Farmàcia Anna Ferrer i Hotel Fonda Neus per la seva fidelitat, i a l’empresa Mapfre, el reconeixement de Benvinguda per ser la primera vegada que participa.

A l’acte també va assistir la Sra. Maria Cartró Iriarte, veïna de Sant Sadurni, per recollir el premi d’una targeta regal de 50€€ i una caixa de cava de la Confraria, com a guanyadora del sorteig realitzat entre les persones que van participar en el Joc dels Taps Amagats als aparadors.

L’acte va cloure amb un aperitiu per a tots els assistents, en una vetllada en la que es va celebrar l’esperit de cooperació i lluita de les dues entitats en els seus respectius àmbits.

xhampster