10 agost 2022

El Concurs d'Aparadors de la Setmana del Cava guanya adeptes

Des de fa anys, durant els dies de celebració de la Setmana del Cava, els aparadors dels comerços s’engalanen amb motius del cava per participar al Concurs d’aparadors que organitzen conjuntament la Som Sant Sadurní i  la Confraria del Cava de Sant Sadurní, amb el suport de l’Ajuntament de la vila. Aquesta iniciativa permet als comerços engalanar els seus aparadors per oferir una imatge creativa durant els dies en que la nostra vila es converteix en el focus de moltes mirades.

En aquesta edició són 23 els establiments que participen al concurs i molts més els que decoren l’aparador amb el cartell de la XXXIII Setmana del Cava i les ampolles de cava que la Confraria ofereix als establiments.

Enguany el jurat format per Jep Bargalló, regidor de Comerç i Turisme, Tomàs Salvador i Montserrat Carbó, membres del Consell Capitular de la Confraria del Cava, Maria Esteban i Eva López, com a interiorista i periodista locals, i Susana Duaso i Josep Maria Rafecas, com a membres de Som Sant Sadurní.

El dimarts 30 de setembre els aparadors ja estaran engalanats i es podrà fer la votació de l’aparador més popular fins el dimecres dia 1 d’octubre a les 17h, moment en que es reunirà el jurat que escollirà els aparadors guanyadors en les categories de: més artístic, el que millor integra els components de la vinya i el cava i l’aparador que millor utilitza el marxandatge comercial de entre tots els aparadors concursants.

Els premis es donaran a conèixer el dijous dia 2 d’octubre a les 21h a la seu de la Confraria del Cava, moment en que es farà el lliurament de premis.

Els aparadors concursants en aquesta nova edició del Concurs d’Aparadors són: Adolfo Fotografia, Adrià Electrodomèstics, Botiga del Xavi, Cal Blay Vinticinc, Casa&Regals, El Jardinet, Electrodomèstics Robles, Electrònica Mirambell, Èxit, Ferreteria Robert Cardús, Flors Amèlia, Hotel Fonda Neus, Infersa ferreteria industrial, Lecegui Joiers, Levelstore, Llibreria Jepi, Món del Cava, Ofiservei, Pastisseria Carafí, Simón Coll, Terranova 24, Topets i Tripijocs.

Com cada any, el públic també pot votar quin és l’aparador que més li agrada, i l’aparador que més vots rebi serà el guanyador a en la categoria d’aparador més popular. Entre les persones que voten se sorteja un val per a dues persones per assistir a l’aperitiu de coronació de la Reina del Cava.

Per votar s’ha d’enviar un mail a info@somsantsadurni.com abans de les 5 de la tarda del dimecres dia 1 d’octubre. A l’encapçalament posar: VOTACIÓ CONCURS APARADORS i en el contingut del missatge, el nom de l’aparador escollit, el nom de la persona que vota, DNI i telèfon de contacte.

El premi per a cadascuna de les quatre categories és un trofeu i una targeta client de Som Sant Sadurní  carregada amb 50 euros. La resta de participants rebran un detall en agraïment a la seva participació.

L’organització del concurs agraeix la participació de tots els establiments concursants i anima tothom a votar l’aparador que més els hi agradi.

xhampster