3 octubre 2022

El Cava Shopping Day es consolida i la Mostra d'Artesans torna a la Rambla Generalitat

????????

Som Sant Sadurní organitza diverses activitats el cap de setmana del 7, 8 i 9 d’octubre, coincidint amb la celebració del Cavatast i la Setmana del Cava, amb el suport de l’Ajuntament de la vila.

D’una banda consolidem el 3r Cava Shopping Day per diumenge dia 9 d’octubre, una jornada de Botigues obertes i Música al carrer, coincidint amb el festiu local d’obertura comercial autoritzada.

Les botigues adherides al Cava Shopping Day obriran diumenge de les 11.00 a les 20.00h i estaran senyalitzades amb un Tap de Cava que indicarà la seva participació al Cava Shopping Day. En total són vint-i-tres botigues participants i estaran ubicades principalment al carrer Raval en format de botiga al carrer. L’entitat ha editat un tríptic del Cava Shopping Day que es pot descarregar amb la relació dels establiments i la seva ubicació. Les botigues participants faran descomptes de fira als clients.

En les compres del mateix diumenge 9 d’octubre, tant a les botigues del Cava Shopping Day com a les parades de la Mostra d’Artesans, els clients rebran una butlleta del Taller de Compra Responsable vinculat al Reciclatge. Presentant aquesta butlleta a la carpa de Medi Ambient ubicada a la plaça de l’Ajuntament, els clients entraran en el sorteig de 3 Targetes Regal de 100 cadascuna. L’acció es desenvolupa en col·laboració entre la regidoria de Medi Ambient i Som Sant Sadurní.

Els visitants gaudiran de bona música al carrer Raval amb els 3 Duets musicals de Jazz. Les formacions de Jordi Pujol Duet i Menrath-Merighi Duet tocaran al matí i la formació Albert Caire & Toni Pola Duet tocaran a la tarda.

A l’escenari ubicat a la plaça de l’Ajuntament tindrem: a les 12h, un Story time (hora del conte en anglès) a càrrec de Kids&Us Sant Sadurní; a les 13h, Dansa a càrrec de l’Escola de Dansa Estem per tu; a les 17h, actuació de l’Escola de Música de Sant Sadurni d’Anoia; a les 18h, dansa clàssica amb Cascavells.

Som Sant Sadurní muntarà paral·lelament al llarg de tot el cap de setmana la tradicional mostra d’artesania que enguany arriba a la seva dissetena edició. La mostra canvia la seva ubicació i torna a la Rambla Generalitat (enllaç plànol), entre els carrers Barcelona i Tarragona, des de divendres tarda, dissabte i diumenge tot el dia. Una cinquantena de paradistes ocuparan la rambla amb un ampli ventall de productes artesans i creacions úniques en ceràmica, tèxtil, argent, bronze, pell, fusta, pissarra, fil ferro, sabons i espelmes naturals, etc. Algunes parades ofereixen la possibilitat de fer un taller per aprendre com fer peces de ceràmica, bijuteria, dibuix, patchwork, decoupage, i també màgia. Els tallers es faran dissabte i diumenge d’11 a 13h i de 16 a 17h. El tradicional espai de Lego estarà ubicat durant tot el cap de setmana a la botiga de Tripijocs, c/ Jacint Verdaguer, 13.

La mostra d’artesania es complementarà com ja és habitual amb algunes atraccions infantils i un carrussel artesanal a la mateixa rambla. Els clients amb la Targeta Client de Som Sant Sadurní tindran un 2×1 presentant la targeta client a les atraccions infantils Utrilla.

Aquells que s’adrecin a la parada Ramon Artigas de la mostra d’artesans tindran l’opció d’endur-se de record la seva  copa del Cavatast gravada amb el seu nom per només 1€.

Us hi esperem!

xhampster