7 juny 2020

El 13è Tió solidari de Som Sant Sadurní recapta més de 400€ per a Qui té a qui

20181222_173548

El passat dissabte 22 de desembre a la tarda va tenir lloc a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, l’ 13è Tió Solidari de Som Sant Sadurní, amb una recaptació de 416,50€ en benefici de l’Associació Qui té a qui d’amics als discapacitats.

Aquesta és una acció consolidada dins els actes de la campanya de Nadal de l’entitat comercial. Enguany el Tió ha estat dinamitzat novament per nois i noies del CAU de Sant Sadurní, durant una jornada de 3 hores en que el Tió no va deixar de cagar regals pel més petits. L’acte es va complementar amb un taller de manualitats a càrrec del CAU i un pinta cares a càrrec de Kids&Us Sant Sadurní.

Per ajudar a passar el fred i com ja és tradicional, tots els assistents van poder tastar un got de xocolata calenta gentilesa de Simón Coll xocolaters i el Grup Cal Blay, que va fer les delícies de tots els que la van tastar.

El Tió de Som Sant Sadurní no seria possible sense la implicació i solidaritat dels establiments adherits que hi donen el seu suport cada any, així com el Banc Sabadell i el suport de l’Ajuntament de la vila.

Llistat d’establiments col·laboradors:

Banc Sabadell, Cafeteria Marisa, Cal Feru, Cal Miqueló, Casa & regals, Casa Notó, Centre visió grup, Corseteria Núria Cardús, El Jardinet, Electrònica Mirambell, Electrodomèstics Robles, Esports Solà, Estació de servei Pere Amat, Farmàcia Anna Ferrer, Ferreteria Robert Cardús, Flors Amèlia, Fotografia Adolfo, Grup EBM, Ideamicro Informàtica, Infersa, l’Aragonesa, La Botiga del Xavi, Lecegui Joiers, Llibreria Jepi, Mel i Menta, Merceria Vilalta, Mis Enriquetas, Món del Cava, Moncusí assegurances, Noa, Ofiservei, Òptica Sant Sadurní, Pastisseria Carafí, Mònica Mateo imatge, Simon coll, Stil d’Ara, Tot Sport, Tripijocs, Tropitons, Vida sana, Vilomara, Vímets, Xavier joiers.

 

Som Sant Sadurní.

xhampster