18 octubre 2021

Divendres 27 de març celebrem la 9a Nit Empresarial en el marc de la 4a Setmana del Comerç

instagram

Som Sant Sadurní amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia donen continuïtat un any més i per novè any consecutiu, a la celebració d’una Nit Empresarial, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada de les empreses comercials, de la indústria i els serveis de Sant Sadurní d’Anoia, capaç d’impulsar la cooperació i unir als diferents sectors del municipi, estimular sinèrgies entre les empreses de Som Sant Sadurní i reconèixer l’esforç i la feina ben feta de les empreses d’àmbit local.

La 9a NIT EMPRESARIAL, organitzada per Som Sant Sadurní amb el suport de l’Ajuntament tindrà lloc el proper 27 de març de 2020 al Hotel Fonda Neusa partir de les 20.30h.

La nit empresarial sadurninenca estarà emmarcada dins dels actes de la 4a Setmana del Comerç promoguda per el CCAM de la Generalitat de Catalunya.

Durant la celebració es premiaran l’enoturisme, l’emprenedoria, la responsabilitat social de les empreses i els projectes interempresarials, les empreses destacades en el sector del comerç, la indústria i els serveis locals, i es farà un reconeixement a la Continuïtat Empresarial dels negocis de més de 50 anys i de reconeixement a la trajectòria professional. Enguany s’obre una nova categoria Periodisme i Comerç.

Les empreses que optin a aquests reconeixements hauran de presentar la candidatura adreçada a la seu de Som Sant Sadurní mitjançant el formulari adjunt en l’enllaç seguent:

 

Presentació de candidatures als premis fins el 18 de març:

http://www.somsantsadurni.com/formulari-candidatura-premis-nit-empresarial/

Reserva prèvia per assistir al sopar abans del 25 de març

El preu del tiquet per assistir al sopar és de 50€ per persona.

Reserva a: http://www.somsantsadurni.com/formulari-inscripcio-nit-empresarial/

 

Desitgem que aquesta proposta us resulti atractiva i esperem poder comptar amb la vostra assistència el proper dia 27.

Som Sant Sadurní.

xhampster