3 desembre 2022

Divendres 15 d'abril, 5a Nit Empresarial al Mirador de les Caves

cartel-05

Som Sant Sadurní amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia volen donar continuïtat un any més i per cinquè any consecutiu, a la celebració d’una Nit Empresarial, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada de les empreses comercials, de la indústria i els serveis de Sant Sadurní d’Anoia, capaç d’impulsar la cooperació i unir als diferents sectors del municipi, estimular sinèrgies entre les empreses de Som Sant Sadurní i reconèixer l’esforç i la feina ben feta de les empreses d’àmbit local.

La 5a NIT EMPRESARIAL, organitzada per Som Sant Sadurní amb el suport de l’Ajuntament tindrà lloc el proper 15 d’abril de 2016 al Mirador de les Caves.

Coincidint amb l’any de la Gastronomia i l’Enoturisme 2016, l’entitat farà un reconeixement especial a les iniciatives enoturístiques. Durant la celebració també es premiaran l’emprenedoria, la responsabilitat social de les empreses i els projectes interempresarials. L’acte premiarà novament empreses destacades en el sector del comerç, la indústria i els serveis, i es farà un reconeixement a la Continuïtat Empresarial dels negocis de més de 50 anys i de reconeixement a la trajectòria professional.

Les empreses que optin a aquests reconeixements hauran de presentar la candidatura adreçada a la seu de Som Sant Sadurní, (c/Montserrat, 16) o enviar-la a l’adreça  info@somsantsadurni.com abans del dia 5 d’abril. 

El preu del tiquet és de 49€ per persona. És imprescindible la reserva prèvia mitjançant ingrés del preu del tiquet al compte del Banc de Sabadell, i posteriorment recollir-lo per la seu de l’entitat Som Sant Sadurní.

Desitgem que aquesta proposta us resulti atractiva i esperem poder comptar amb la vostra assistència el proper dia 15.

Us hi esperem!

+ info

xhampster