3 octubre 2022

Descarrega't la nova app de la Targeta Client i guanya 50€

A3_app-01

El proper Dijous 14 de juliol Som Sant Sadurní presenta la nova app de la Targeta Client ‘Sant Sa el Comerç amb Retorn’.

El comerç local de Sant Sadurní adherit a l’entitat fidelitza des del 14 de setembre del 2007 els seus clients amb la Targeta Client.

Ara fa un any, el 14 de juliol del 2015, l’entitat va canviar la base del sistema de fidelització a moneder.cat, un sistema que permet a l’usuari gaudir de l’1% de les seves compres directament amb el DNI o telèfon. Aquest canvi suposava un pas endavant també a nivell dels comerços adherits, de forma que en poc temps es va incrementar de 39 a 60 el número d’establiments on el client pot fer servir la seva targeta client.

Un any després des de l’entitat volem presentar als clients la nova app ‘Sant Sa el Comerç amb Retorn’. Amb aquesta eina els clients podran consultar des del seu mòbil els diners acumulats, les compres realitzades, els estabiments on es pot fer servir la tarja i rebre al moment la comunicació de les promocions i sortejos.

El proper Dijous 14 de juliol Som Sant Sadurní tindrà una carpa al c/ Raval, 8, davant la botiga Esports Solà, des d’on explicarà als clients com descarregar-se l’aplicació i com funciona. L’acte tindrà lloc  entre les 19 i les 21h, i entre totes les persones que s’acostin a la carpa i es descarreguin l’app sortejarem 50€ que l’entitat farà efectius al moment dins la targeta client del guanyador/a.

Us hi esperem!

 

xhampster