20 juliol 2018

David Ferrer Gallego, Joana Amat Amat i Margarita Viver Arnau s’emporten el 69% dels 1000€ sortejats amb la tarja client local

Som Sant Sadurní dóna per acabada la campanya Som Nadal 2016 després d’intensa activitat durant tota la campanya de Nadal iniciada el passat 1 de desembre, amb l’objectiu de fidelitzar i promoure les compres en el comerç local de Sant Sadurní.

Per una banda, l’entitat comercial ha dut a terme un sorteig especial de 1000€ amb la targeta client local. Aquest sorteig és el més important dels que es fan al llarg de tot l’any vinculat a la tarja. Entre l’1 de desembre i el 5 de gener es van fer un total de 13.515 operacions amb la targeta. De totes les compres realitzades, David Ferrer, Joana Amat i Margarita van ser els més afortunats, ja que entre els tres es van endur el 69% del pot de 1000€ sortejat de forma aleatòria entre totes les compres realitzades.

David Ferrer Gallego

Joana Amat  Amat

Margarita Viver Arnau

 david_ferrer  joana  margarita viver

Retorn de 299,50€

Tiquet a Tallers Domingo

Retorn de 230,00€

Tiquet a Òptica Sant Sadurní

Retorn de 158,00€

Tiquet a Lecegui Joiers

En total 19 tiquets van resultar premiats i l’entitat va retornar els imports de les compres seleccionades a tots els clients el passat 9 de gener. Es pot consultar la llista dels tiquets premiats a: www.somsantsadurni.com. A banda d’aquest sorteig, els 57 establiments adherits a la targeta client del SOM van retornar als clients l’import de 5.176,29€, import que reverteix novament en properes compres en el comerç local.

Paral·lelament, durant la campanya de Nadal tots els establiments adherits han repartit Codis de Barres als clients en les seves compres. En total es van posar en circulació 721 premis entre lots de Nadal i xecs de 5€ per properes compres. Els premis ja es van començar a donar des del primer dia i els clients han tingut fins a mitjans de gener per comprovar si tenien codis de barres premiats. En total l’entitat ha repartit el 49% dels premis i han estat moltes les persones que s’han acostat al centre per comprovar els seus codis a l’oficina del SOM. En total 195 persones han accedit a sortir en l’àlbum del Som Nadal al facebook de l’entitat per compartir el seu premi. Gràcies a tots i totes.

Per ajudar a dinamitzar i engalanar el centre comercial de Sant Sadurní, durant aquests dies en el centre comercial també hi ha hagut música al carrer i s’ha ampliat la il·luminació de Nadal al carrer amb nous motius al·legòrics al cava.

Aquestes accions han estat possibles gràcies també al suport de l’Ajuntament de la vila i el sector privat.

Som Sant Sadurní