2 octubre 2022

Consolidació amb 839 fil•loxeretes trobades de l’acció Troba la Fil•loxera en format 100% digital

Som Sant Sadurní ha celebrat aquest matí el sorteig de la 9a edició de la campanya ‘Troba la Fil·loxera’, una acció 100% digital per tercer any consecutiu, però sense perdre l’essència de la tradicional campanya de dinamització comercial que consisteix en trobar les fil·loxeretes amagades en els establiments de la vila, amagades ara darrera els codis QR que es trobaven en els cartells de la campanya repartits a les botigues del Som Sant Sadurní.

Durant la primera quinzena de setembre nens i nenes acompanyats de pares i avis s’han divertit trobant les Fil·loxeres amagades pels comerços de la vila. En total hi havia 15 Fil·loxeretes diferents que representaven a diferents sectors comercials i de serveis.

Per entrar en el sorteig de productes de la Fil·loxera s’havien de trobar almenys 5 d’elles, i si es trobaven les 15, hi havia opció d’entrar també en el sorteig del premi especial. Un cop es trobaven les fil·loxeretes s’havien d’enviar per whatsapp al telèfon de l’entitat, on s’ha rebut la participació de fins a 74 persones que en global ens han enviat 839 fil·loxeretes. La campanya està plenament consolidada, així ho demostra que es manté el número de participants de l’any anterior, malgrat aquest any en general els ha costat més trobar les 15 fil·loxeretes diferents, ho han aconseguit el 51% dels participants repecte el 62% de l’any passat. El fet de que l’escola hagi començat abans ha deixat menys temps als participants per voltar per tots els establiments en la recerca de totes les fil·loxeretes.

En el sorteig celebrat aquest matí Som Sant Sadurní ha seleccionat informàticament de forma aleatòria un total de 25 nens i nenes, que són les persones afortunades del sorteig de productes de la Fil·loxera per haver trobat almenys 5 fil·loxeretes diferents: Aleix Pavón Valls, Alícia Pérez, Aritz Cortés Florido, Arnau Montserrat Buchaca, Biel Jurado Juncosas, Carla Masana Puig, Carlos González Arriero, Carolina, Cristina Hostalot Panisello, Elisabet Giró Pérez, Eloi Sánchez Masana, Gerard Cañadas Segura, Helena Royuela Mardomingo, Jonathan Alexander Martínez Hidalgo, Jordi Esparó del Fresno, Jordi Roldan Pascual, Jordina Pagès Mañé, Marta Nadal Mata, Martina Felip Casanovas, Melissa Tkalecz Pérez, Meritxell López, Pau Mantas Torrents, Sergio Sepena, Valentina Jou i Guerrero i Vinyet Martí Ferret.

La meitat de les persones participants han trobat les 15 fil·loxeretes diferents que hi havia amagades i han entrat en el sorteig del premi especial, la samarreta dels 30 anys de la fil·loxereta infantil, premi que ha guanyat la Berta Estevez Canals.

L’entitat trucarà directament per telèfon a tots els afortunats, i els premis s’hauran de recollir per l’oficina de dilluns a divendres de 8.30h a 14.30h, o bé el dilluns dia 19 de setembre que no es tancarà al migdia i estarà obert fins les 18.30h.

Gràcies un any més a totes les persones participants per fer poble i donar vida als carrer i comerços de la vila tot buscant aquest personatge tan entranyable pels sadurninencs i sadurninenques.

Us esperem l’any vinent!

xhampster