18 octubre 2021

Concurs d'Aparadors Setmana del Cava

Arriba a Sant Sadurní el concurs d’Aparadors de la Setmana del Cava 2019.

Tens un establiment a Sant Sadurní? Vols participar al Concurs d’Aparadors?
Teniu fins al 13 de setembre per registrar-vos!. Enviar un correu a info@somsantsadurni.com per més informació.

La participació és oberta a tot el comerç local que vulgui engalanar l’aparador amb algun motiu o referència al cava i que col·loqui a l’aparador el cartell de la Setmana del Cava i l’ampolla de cava obsequi de la Confraria Del Cava Sant Sadurní a tots els comerços participants. Tots els establiments participants tindran opció a concursar i l’única condició és tenir l’aparador acabat el dimarts dia 1 d’octubre. Es premiaran un total de quatre aparadors: el més artístic, el que millor integri els components de la vinya i el cava, al que millor utilitzi el marxandatge comercial, premi Metrequadrat Studio que valorarà l’aparador més ben resolt des d’un punt de vista tècnic, i un cinquè premi a l’aparador més popular ( el més votat a través de les xarxes socials, de l’1 al 7 d’octubre). També se sortejarà un smart box entre tots els participants presents el dia de lliurament de premis.

El jurat passarà a veure els aparadors que entrin a concurs dimarts dia 8 d’octubre a la tarda, i l’entrega de premis es farà el dijous dia 10 d’octubre, a les 9 del vespre, a la seu de la Confraria Del Cava Sant Sadurní.
Els concursant rebran un obsequi en consideració a la seva participació i els guanyadors rebran una placa i una targeta client del Som Sant Sadurní carregada amb 50 Euro. El premi Metrequadrat Studiostudio serà un mes gratuït ocupar un dels aparadors rotatius del projecte “Estic lliure, ocupa’m” i ‘assessorament tècnic per part de Maria Esteban Reche.

Vine a veure com les botigues decoren als seus aparadors durant la 38 Setmana del Cava de la Confraria Del Cava Sant Sadurní Sant Sadurní!

DSC_5437

 

xhampster