2 octubre 2022

Clou la campanya SOM PRIMAVERA! amb la 1a Desfilada Primavera- Estiu

DESFILADA-2

Clou la campanya SOM PRIMAVERA! amb la 1a Desfilada Primavera- Estiu

Petit recull d’imatges: https://youtu.be/wJz2A4qQPVg
El passat Dissabte 7 de maig va cloure la campanya «Som Primavera!» amb una jornada de Mercat i botigues al carrer al matí i la primera desfilada primavera/estiu del comerç de Sant Sadurní d’Anoia en la que van participar paradistes del mercat setmanal i comerços de la vila.

La jornada matinal de compres va ser un èxit, els carrers de la zona comercial del centre de Sant Sadurní es van omplir de botigues i clients i, només amb la targeta client local, es van registrar un 12,8% més d’actes de compra respecte el mateix dissabte de l’any passat.

A la tarda, la desfilada va omplir a besà la plaça de l’Ajuntament. En aquest esdeveniment, que va tenir el suport organitzatiu de l’AAVV del Barri Vilarnau, de Kids&Us i de Muni perruquers, van participar més 20 negocis locals, entre paradistes, botigues, perruqueries i esteticistes; i més de 60 models voluntaris.
Durant les dues setmanes de promoció activa es van recollir 2.897 butlletes i es van registrar 3.023 actes de compra amb la targeta client als comerços del Som Sant Sadurní, el que suposa un increment de facturació del 4,1% respecte el mateix període de 2021. Això ens dóna un total de quasi 6.000 participacions al sorteig Som primavera entre butlletes i compres amb la targeta client.
Dissabte al migdia es van sortejar els 4 premis entre les 5.920 participacions: dos premis entre les butlletes recollides, que van recaure en Laura Solé i Maria Caliz; i dos premis entre els actes de compra realitzats amb la targeta client local del Som Sant Sadurní, que van premiar les compres de Teresa Ros i Josep Maria Rovira. Cadascun dels premis contenia un lot de productes gentilesa dels paradistes del mercat, una targeta regal amb 50€ del Som Sant Sadurní i un xec descompte per a un dels bars i/o restaurants que es van adherir a la promoció. Les guanyadores, totes veïnes de Sant Sadurní, van recollir el seu premi durant el cap de setmana a la Fassina de Can Guineu.
A més d’aquests premis sortejats, els establiments del SOM Sant Sadurní han donat un total de 1.036,11€ en gratificacions directes en format retorn a través de la targeta client al llarg de la campanya.
L’organització, formada per l’entitat comercial SOM Sant Sadurní i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, està molt satisfeta amb el resultat de la campanya conjunta, tant per l’elevada participació en el sorteig, que cada edició supera l’anterior, com el desenvolupament de les jornades de
dinamització, on valoren especialment l’interès que va despertar la desfilada.
Aquesta ha estat la primera de les accions de dinamització comercials previstes dins el pla de dinamització comercial per aquest 2022, en les que el comerç local, l’associació Som Sant Sadurní i el mercat setmanal de la vila uneixen esforços per promoure les compres de proximitat al nostre municipi.
La campanya «Som Primavera!» deixa molt bones sensacions també entre els/les paradistes i comerços participants avalant l’aposta conjunta per part de la regidoria de Turisme i Comerç i l’entitat comercial Som Sant Sadurní.

 

 

 

 

 

xhampster