2 octubre 2022

Celebrat el Sorteig de Productes del Maig Gastronòmic

SOM Sant Sadurní està presentant durant aquest mes de maig el bo i millor de la gastronomia local de la mà de 30 establiments de la vila que s’han unit per oferir els seus productes gastronòmics fins a finals de mes.

En el marc d’aquesta actuació avui a la tarda s’ha celebrat a la seu de Som Sant Sadurní el sorteig de 82 productes gastronòmics gentilesa dels establiments participants. En total s’han sortejat 72 delicatessen i 10 menús gastronòmics que els guanyadors recolliran en forma de Xecs gastronòmics per bescanviar als establiments en el termini d’un mes des de la data del sorteig. El lliurament dels Xecs Gastronòmics es farà el proper dissabte dia 25 de Maig a les 13h durant la celebració del 2n Mercat Gastronòmic que tindrà lloc al pati de la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní.

En total s’han fet 3 sorteigs paral·lels. Un primer sorteig de 28 productes entre les 31 fotografies de productes del Maig Gastronòmic que els clients han penjat al llarg d’aquests dies al facebook de Som Sant Sadurní. En segon lloc s’han sortejat 27 productes entre un total de 19.000 butlletes del Maig gastronòmic que les botigues i establiments de Som Sant Sadurní han repartit fins el dia d’avui entre els seus clients per acte de compra. I finalment, s’han sortejat 27 productes més entre les persones que han fet servir la targeta client de Som Sant Sadurní durant les seves compres aquest mes de maig. En total s’han registrat 3.564 transaccions.

Som Sant Sadurní proposa dissabte dtaping. Totes les persones que s’acostin el proper dissabte dia 25 al 2n Mercat Gastronòmic rebran per acte de compra un número pel sorteig de tapes gastronòmiques que se celebrarà a les 19.30h. En total es sortejaran 25 Xecs gastronòmics per la consumició de 4 tapes+copa del maig gastronòmic.

xhampster