10 agost 2022

Àlex López assessora a empresaris de Sant Sadurní

A l’any 2007 es va firmar el primer conveni de col•laboració entre la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, aquesta col•laboració ha tingut sempre per objecte l’ajuda als empresaris del sector del comerç a través dels nostres ajuntaments i associacions.

Dintre d’aquest marc de col•laboració, la formació i la informació han estat sempre des de la Cambra un dels aspectes més importants entenent que és una bona manera, sinó la millor, d’ajudar a les empreses.

Aquest any hi ha hagut l’oportunitat de comptar amb el suport de la Secretaria d’Estat de Comerç del Ministeri d’Economia i Competitivitat, per l’organització d’un taller per comerciants i empresaris de Sant Sadurní, que s’inclou dins del Pla Integral de Suport a la Competitivitat del Comerç Minorista 2014.

El taller impartit aquest matí de la mà de l’Àlex López, porta per títol Com integrar les xarxes social en el meu retail. Els nostres clientes ja hi són! amb l’objectiu ajudar les empreses a conèixer les xarxes socials per a poder prendre decisions i així posicionar-se, interactuar amb els clients habituals i potencials,  i millorar la imatge de marca

El Taller conduït per l’Àlex López, director Sartia Retail Meeting Point i formador xarxes socials amb escoles de negoci i empreses de reconegut prestigi, ha estat molt interessant i participatiu, amb un total de 13 empreses assistents.

 

DSC_0841 (2) DSC_0840DSC_0843 (2)
xhampster