17 octubre 2019

A la vila en Bicicleta del 18 al 25 de setembre. Participa!

CARTELL A LA VILA EN BICICLETA_XN

SETMANA DE LA MOBILITAT 2017
Som Sant Sadurní i la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní, presenten la 18a edició de la campanya A LA VILA EN BICICLETA vinculada a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 del 18 al 25 de setembre inclosos amb l’eslògan ‘Mobilitza’t per un aire més net’, dirigida al conjunt de la població amb l’objectiu d’omplir la vila de bicicletes.

Volem col·laborar a crear una imatge positiva i propera de la bicicleta com a mitjà de transport entre els ciutadans.

Amb el missatge “Omplim el nostre poble de bicicletes” es vol visualitzar el desig de veure un canvi en els hàbits de mobilitat en què es vegin més bicicletes als carrers i que els propis viletans/es s’imaginin com a protagonistes d’aquest canvi en el futur proper.
Per aquest motiu les activitats es centren en premiar l’hàbit d’anar a comprar en bicicleta.

CARRERS COMERCIALS, PUNT NEURÀLGIC

Com a novetat enguany l’acció es centrarà en dues accions paral·leles durant la setmana i no en un jornada única com fins ara, amb l’objectiu d’unir mobilitat sostenible i compres.

1.Fes el trencaclosques; ves a fer les teves compres en bicicleta, troba les 3 peces del trencaclosques als aparadors de les botigues del Som Sant Sadurní i fes-te un “selfie” on es vegi la bicicleta i la peça de l’aparador, per a cadascuna de les peces.
Valida-les a l’oficina del Som Sant Sadurní del 18 al 25 de setembre als matins i a les tardes de 17-19h. (directament des de el teu dispositiu mòbil) i entra en el sorteig de 2 bicicletes.

peça A

PEÇA B

PEÇA C

2.Fes servir la targeta client del 18 al 25 de setembre. Totes les compres fetes amb la targeta client de Som Sant Sadurní entraran automàticament en el sorteig de 3 bicicletes.

somsantsadurni_tarja_antigaEl sorteig es farà a la seu de Som Sant Sadurní el dia 26 de setembre i es trucarà als guanyadors perquè recullin el premi el diumenge 8 d’octubre.

Recorda! A la vila en Bicicleta!

xhampster