18 octubre 2021

8a Nit Empresarial en el marc de la 3a Setmana del Comerç

Som Sant Sadurní amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia donen continuïtat un any més i per vuitè any consecutiu, a la celebració d’una Nit Empresarial, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada de les empreses comercials, de la indústria i els serveis de Sant Sadurní d’Anoia, capaç d’impulsar la cooperació i unir als diferents sectors del municipi, estimular sinèrgies entre les empreses de Som Sant Sadurní i reconèixer l’esforç i la feina ben feta de les empreses d’àmbit local.

La 8a NIT EMPRESARIAL, organitzada per Som Sant Sadurní amb el suport de l’Ajuntament tindrà lloc el proper 29 de març de 2019 al Mirador de les Cavesa partir de les 20.30h.

logo_setmanadelcomerç

La nit empresarial sadurninenca estarà emmarcada dins dels actes de la 3a Setmana del Comerç promoguda per el CCAM de la Generalitat de Catalunya.

Durant la celebració es premiaran l’enoturisme, l’emprenedoria, la responsabilitat social de les empreses i els projectes interempresarials, les empreses destacades en el sector del comerç, la indústria i els serveis locals, i es farà un reconeixement a la Continuïtat Empresarial dels negocis de més de 50 anys i de reconeixement a la trajectòria professional.

Les empreses que optin a aquests reconeixements hauran de presentar la candidatura adreçada a la seu de Som Sant Sadurní mitjançant el formulari adjunt en l’enllaç seguent:

 

Presentació de candidatures als premis fins el 20 de març:

http://www.somsantsadurni.com/formulari-candidatura-premis-nit-empresarial/

Reserva prèvia per assistir al sopar abans del 27 de març

El preu del tiquet per assistir al sopar és de 50€ per persona.

Reserva a: http://www.somsantsadurni.com/formulari-inscripcio-nit-empresarial/

 

Desitgem que aquesta proposta us resulti atractiva i esperem poder comptar amb la vostra assistència el proper dia 29.

Som Sant Sadurní.

cambios
xhampster