3 desembre 2022

6a Nit Empresarial durant la Setmana del Comerç

Som Sant Sadurní amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia volen donar continuïtat un any més i per sisè any consecutiu, a la celebració d’una Nit Empresarial, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada de les empreses comercials, de la indústria i els serveis de Sant Sadurní d’Anoia, capaç d’impulsar la cooperació i unir als diferents sectors del municipi, estimular sinèrgies entre les empreses de Som Sant Sadurní i reconèixer l’esforç i la feina ben feta de les empreses d’àmbit local.

La 6a NIT EMPRESARIAL, organitzada per Som Sant Sadurní amb el suport de l’Ajuntament tindrà lloc el proper 24 de març de 2017 a l’Hotel Fonda Neus, a partir de les 20.30h.  

logo_setmanadelcomerçLa nit empresarial sadurninenca estarà emmarcada dins dels actes de la Setmana del Comerç promoguda per el CCAM de la Generalitat de Catalunya i comptarà amb la presència de la Sra.   Montserrat Vilalta Cambra, Directora General de Comerç.

Durant la celebració es premiaran l’enoturisme, l’emprenedoria, la responsabilitat social de les empreses i els projectes interempresarials, lesempreses destacades en el sector del comerç, la indústria i els serveis locals, i es farà un reconeixement a la Continuïtat Empresarial dels negocis de més de 50 anys i de reconeixement a la trajectòria professional.

Les empreses que optin a aquests reconeixements hauran de presentar la candidatura adreçada a la seu de Som Sant Sadurní, (c/Montserrat, 16) o enviar-la a l’adreça  info@somsantsadurni.com abans del dia 15 de març (descarregar aquí el full).

El preu del tiquet és de 49€ per persona. És imprescindible la reserva prèvia mitjançant ingrés del preu del tiquet al compte del Banc de Sabadell (més info), i posteriorment recollir-lo per la seu de l’entitat Som Sant Sadurní.

Desitgem que aquesta proposta us resulti atractiva i esperem poder comptar amb la vostra assistència el proper dia 24.

Som Sant Sadurní.

xhampster