7 desembre 2021

4a Nit empresarial de reconeixement a les empreses sadurninenques

Som Sant Sadurní i el Patronat de Turisme i Comerç volen donar continuïtat a la iniciativa posada en marxa l’any 2011 amb la celebració de la Nit Empresarial, amb l’objectiu de reconèixer la tasca del col·lectiu empresarial, així com donar visibilitat a la de la pròpia associació Som Sant Sadurní.

Així, la 4a Nit Empresarial tindrà lloc el proper divendres 28 de novembre al Celler Gran de Can Codorniu i commemorarà també el 30è aniversari de la fundació de l’antigaUnió de Botiguers de Sant Sadurní, l’any 1984.

Durant la celebració es farà un reconeixement a l’emprenedoria, a la responsabilitat social de les empreses i als projectes interempresarials. L’acte premiarà novament empreses destacades en el sector del comerç, la indústria i els serveis, i es farà un reconeixement a la Continuïtat Empresarial dels negocis de més de 50 anys i de reconeixement a la trajectòria.

Els candidats que optin a aquests reconeixements a la trajectòria empresarial hauran de presentar prèviament una sol·licitud adreçada a la seu de Som Sant Sadurní, al carrer Montserrat 16, a info@somsantsadurni.com o al fax 93 818 30 29, abans del dia 21 de novembre.

La 4a Nit Empresarial comptarà amb la presència del Sr. Josep Maria Recasens, Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya. Durant l’acte es presentarà el vídeo del 30è Aniversari, i es sortejarà un cap de setmana a Londres per a dues persones de la mà de la Grossa.

El preu del tiquet per prendre part a la Nit Empresarial és de 55 euros per persona i és imprescindible reserva prèvia.

Us hi esperem!

Circular: Carta convocatòria 4a Nit empresari

Formulari inscripció: Formulari

cartel_webUs hi esperem! Som Sant Sadurní

xhampster