17 gener 2021

2n Mercat Gastronòmic de Sant Sadurní d’Anoia

2n Mercat Gastronòmic de Sant Sadurní d’AnoiaEn el marc del Maig Gastronòmic 2013, SOM Sant Sadurní ha organitzat el 2n Mercat Gastronòmic de Sant Sadurní, amb el suport del Patronat de Turisme i la col•laboració de l’Hotel Restaurant Sol i Vi.

El dissabte 25 de maig se celebrà el 2n Mercat Gastronòmic com a activitat principal de la campanya al pati de la Fassina de Can Guineu. A partir de les 10 del matí fins les 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre els visitants gaudiran d’aquest espai comú de venda i degustació de productes gastronòmics i tallers gastronòmics per la canalla.

El 2n Mercat Gastronòmic de Sant Sadurní comptarà amb una oferta variada de productes locals i de qualitat, de entre els quals trobarem productes de xarcuteria, pastisseria, fruites i mermelades, productes ecològics, tes, vins, vermuts, caves, tapes, etc.

Proposem també dissabte dtaping ja que totes les compres que es facin durant el mercat entraran en el sorteig de tapes gastronòmiques per consumir als bars i restaurants participants. El sorteig de tapes es farà insitu a partir de les 7 de la tarda i serà necessari que els guanyadors estiguin presents per recollir el premi.

 

L’horari del mercat serà de 10h a 14h i de 17h a 20h.

Tallers infantils a les 11h i a les 17.30h per nens de 4 a 12 anys. Places limitades.

A les 13h lliurament de Xecs i productes gastronòmics als guanyadors del sorteig del 22 de maig.

A les 19.30h sorteig de tapes gastronòmiques.

xhampster