7 desembre 2021

Mapa Turístic Comercial de la Capital del Cava, 1a edició

portada mapa sss definitiva

Som Sant Sadurní presenta coincidint amb al #Cavatast2016 la 1a edició del Mapa Turístic Comercial de la Capital de Cava, un ‘free map’ presentat en 3 idiomes (català, castellà i anglès) que parla de cava, gastronomia, cultura i ‘shopping’.

Aquest és un projecte que neix de la demanda per part d’algunes empreses de la vila amb l’objectiu de dirigir trànsit del flux actual de visitants a Sant Sadurní cap al comerç, la restauració i els centres de visites, i alhora millorar l’experiència que té el turista del seu dia/es a Sant Sadurní, informant-lo de forma esquematitzada i atractiva de tot el que el poble li pot oferir.

Sant Sadurní d’Anoia ofereix al visitant diversitat d’experiències que s’han volgut transmetre en una portada lleugera i suggerent, gaudir d’un bon cava en una terrassa, d’una passejada a peu per descobrir el seu atractiu cultural o en bicicleta per les vinyes, o descobrir aquest món subterrani de cellers sota els nostres peus en ple casc urbà, un dels atractius únics de la Capital del Cava.

Un cop dins, el desplegable ofereix una breu explicació de les festivitats més importants, allò que un turista no es pot perdre de Sant Sadurní, els Barris, les fires amb la festa de la Fil·loxera com a protagonista, la Setmana del Cava i el Cavatast, i el sempre atractiu mercat de marxants que hom cerca quan vol fer la visita d’un poble o ciutat.

En el seu interior el turista troba un plànol amb la ubicació de caves i espais visitables, els edificis de la ruta modernista i altres edificis d’interès, així com botigues, restaurants i hotels, i un itinerari recomanat per fer a peu, posant el focus en el centre urbà de la vila.

La primera edició d’aquest mapa turístic comercial compta amb el suport de vint-i-tres establiments de la vila, entre caves, restaurants i comerços anunciants, establiments de referència al municipi, tots ells adherits a Som Sant Sadurní, entitat que aglutina establiments del comerç, la indústria i els serveis de Sant Sadurní d’Anoia.

En total s’han fet 15.000 exemplars que està previst distribuir entre els centres de visitants, cellers, restaurants, botigues i punts informatius de la vila. L’entitat es planteja fer un parell d’edicions l’any com a punt de partida.

Descarrega’l aquí

Més informació a info@somsantsadurni.com

xhampster